Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIA Keski-Suomi 50 vuotta

BloggausTänä vuonna 50 vuotta täyttävä TIVIA Keski-Suomi (aik. Keski-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys) on aktiivinen toimija, joka yhdistää alueen IT-alan ammattilaiset. Vuonna 1972 yhdistyksen perustajat edustivat laajalti Keski-Suomessa tietotekniikkaa hyödyntäviä yrityksiä sekä yliopistoa. Yhdistys toimii puolueettomana yhdyssiteenä alaa opiskelevien, alalla työskentelevien ja alasta muuten kiinnostuneiden henkilöiden, yhteisöjen ja yritysten välillä.

Jo yhdistyksen ensimmäistä vuosista lähtien sen tilaisuuksissa on verkostoiduttu ja jaettu tietoa erilaisiin IT-alan toimijoiden tarpeisiin, ratkaisuihin ja toimintatapoihin liittyen. Tästä kertovat tapahtumien teemat vuosien varrelta, mm. “Yritysjohto ja ATK:n tuottava hyväksikäyttö” 1976, “Mini- vai mikrojärjestelmä” 1988, “Sähköpostit, tietoverkot ja tietoverkkojen palvelut” 1992, “VOIP ja mobiilisovellukset” 2007 sekä “Tietoturvan hallinnan haasteet” 2017.

Nykyisinkin yhdistyksen toimintaan kuuluu jäsenille suunnatut ajankohtaiset koulutukset, virkistystoiminta sekä yritysvierailut alueen toimijoiden luokse. Yhdistys tekee myös yhteistyötä Keski-Suomen korkeakoulujen, toisen asteen oppilaitosten sekä opiskelijajärjestöjen kanssa kannustaakseen uusia sukupolvia IT-alalle. Pitkäaikainen yhteistyökumppani on myös Suomen Tietojenkäsittelymuseoyhdistys, jonka ainutlaatuiseen kokoelmaan voi tutustua Jyväskylässä.

Vuodesta 2011 lähtien on vuosittain jaettu eri teemoihin liittyviä stipendejä ja kunniakirjoja merkittäville opinnäytetöille. TIVIA Keski-Suomeen kuuluu nykyisin myös NiceICT Jyväskylä -verkosto, jossa erityisesti alasta kiinnostuneet, alaa opiskelevat tai jo IT-alalla toimivat naiset voivat kohdata yritysvierailujen tai virkistystapahtumien puitteissa. Onpa heidän toiveestaan ja toimestaan järjestetty myös käytännönläheistä koodauskoulua.

TIVIA Keski-Suomi ry:n juhlavuotta juhlitaan kolmessa osassa. Kesäkuussa 2022 juhlavuosiohjelma avattiin perinteikkäällä Päijänne-risteilyllä. Perjantaina 30.9.2022 klo 17 pidetään kaikille avoin juhlaseminaari Jyväskylässä, jossa kuullaan puheenvuoroja lähihistorian IT-alan muutoksesta ja tulevaisuuden skenaarioista. Juhlavuoden päätapahtuma on perjantaina 7.10.2022 järjestettävä vuosijuhlaillallinen asiaankuuluvine juhlapuheineen ja tarjoiluineen. Tapahtumista voit lukea lisää yhdistyksen kotisivuilta tiviakeskisuomi.fi.

Yhdistyksen puheenjohtaja Paula Puhilas toivottaa TIVIA-yhteisön jäsenet tervetulleeksi mukaan juhlaan ja toimintaan! Suunnataan yhdessä seuraaville yhdistyksen ja koko yhteisön vuosikymmenille avoimin mielin digitalisaation ottaessa yhä isompia loikkia teknologian kehittyessä.

Edelline

Seuraava

Teksti: Paula Puhilas, Antti Paajoki

Kuvat: Paula Tapper, TIVIA Keski-Suomi

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia