Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietoturvallisuuden johtamisen ja kyvykkyyksien arviointi ja vertailu

TarjouspyyntöHankintailmoitus:Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Tarjoukset 05.12.2019 klo 15.00 mennessä

Hankinnan tavoitteena on arvioida HUSin tietoturvan johtamista ja toteutettuja tietoturvakyvykkyyksiä määräajoin sekä vertailla tuloksia kansainvälisiin viiteryhmiin. HUS pyrkii tällä tavalla suuntaamaan oman tietoturvallisuuden kehittämistä pitkällä aikavälillä siten, että se palvelee mahdollisimman hyvin tarkoitustaan. Hankinnan kohteena ovat palvelut, jotka kohdistuvat tilaajan tietoturvallisuuden johtamisen ja kyvykkyyksien arviointiin ja vertailuun sekä mahdollisesti aiheeseen liittyvään kehittämiseen (jäljempänä palvelut). Palvelut koostuvat kahdesta osa-alueesta: 1. Noin kahden vuoden välein suoritettava tietoturvallisuuden johtamisen, hallinnan kyvykkyyksien ja toiminnallisen tehokkuuden arviointi ja vertailu. 2. Arvioinnin perusteella tehtyjen toimenpidesuositusten jalostaminen eteenpäin ja muut vastaavat asiantuntijapalvelut (jäljempänä asiantuntijapalvelut).

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia