Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö sähköisistä kyselytyökaluista ja online-yhteisöalustoista

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Veikkaus Oy


Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markinnakartoitus eli tietopyyntö. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää sähköisiin kyselytyökaluihin ja online- yhteisöalustoihin liittyviä kysymyksiä ja hinta-arvioita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti sähköisiä kyselytyökaluja ja online-yhteisöjä koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Veikkaus pyytää vastauksia tietopyyntöön 10.7.2019 mennessä. Vastaukset tulee antaa Tarjouspalvelu.fi- portaalin kautta määräaikaan mennessä. Hankintayksikkö voi halutessaan jatkaa vuoropuhelua tietopyyntöön vastanneiden toimittajien kanssa. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan sähköisen kyselytyökalun tai online-yhteisön hankintaa. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia