Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö sähköisestä työvälineestä lastensuojelun sijaishuollon palvelun vaikuttavuuden arvioinnin kehittämiseksi

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Tampereen kaupunki : Tietopyyntö sähköisestä työvälineestä lastensuojelun sijaishuollon palvelun vaikuttavuuden arvioinnin kehittämiseksi


Tämän tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa alustavasti markkinoilla jo toimivien palveluntuottajien kykyä ja kiinnostusta toteuttaa tässä tietopyynnössä tarkemmin esitettyä palvelua. Hilmassa julkaisemisen lisäksi tietopyyntö toimitetaan tiedoksi sähköisesti myös Pirkanmaan maakunnan lastensuojelun sijaishuollon hankinnassa valituiksi tulleille palveluntuottajille. Kyseessä on tietopyyntö, ei ennakkoilmoitus, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyyntö ja siihen annetut vastaukset eivät sido kumpaakaan osapuolta. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnössä esitetyt kuvaukset tai määritykset sido tilaajaa. Tietopyynnön taustalla on vuoden 2018 toukokuussa julkaistu tarjouskilpailu ”Pirkanmaan maakunnan kuntien lastensuojelun sijaishuollon laitospalvelujen hankinta”, Dno TRE: 2485/02.07.01/ 2018.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia