Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö palvelunhallintajärjestelmän hankintaa koskien

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Helsingin kaupunginkanslia : Tietopyyntö palvelunhallintajärjestelmän hankintaa koskien

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-017358

Tämä on tietopyyntö potentiaaliselle palveluntarjoajalle tulevasta palvelunhallintajärjestelmän hankinnasta Helsingin kaupungille. Palvelunhallintajärjestelmän tulee toteuttaa helppokäyttöinen ja tehokas asiaohjaus, luokittelu ja käsittelyjono erilaisille palvelupyynnöille, häiriöilmoituksille, muutospyynnöille ja ongelmailmoituksille. Tämän teknisen vuoropuhelun tarkoituksena on varmistaa kaupungin kuvaamien alustavien tavoitetilan prosessien ja alustavien vaatimusten toteutettavuus. Potentiaalisia tarjoajia pyydetään lähettämään sähköpostitse pyyntö osallistua tekniseen vuoropuheluun osoitteeseen raili.alanko@hel.fi 3.9.2019 klo 12 mennessä. Viestin otsikoksi "Pyyntö osallistua tekniseen vuoropuheluun". Helsingin kaupunki vastaa viestiin lähettämällä alustavat tarjousasiakirjat luettavaksi ja kommentoitavaksi. Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia