Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö Mikalo Oy:n vuokratalojen tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

MIKALO OY : Tietopyyntö Mikalo Oy:n vuokratalojen tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-019609

Mikalo Oy haluaa kehittää omistamiensa kiinteistöjen tietoliikenneyhteyksiä vastaamaan entistä paremmin yrityksen omia ja ennen kaikkea sen asukkaiden nykyisiä ja tulevia tarpeita. Tätä varten Mikalo Oy julkaisee tämän tietopyynnön, jonka avulla halutaan selvittää teleoperaattoreiden ja muiden tietoliikennepalveluja tuottavien yritysten käsityksiä ja mielipiteitä palveluiden vaihtoehtoisista ratkaisumalleista ja toteutustavoista.

Tietopyyntö ei ole osa julkista hankintaprosessia eikä tällä ilmoituksella ei pyydetä tarjouksia. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen myöhemmin käynnistettävään tarjouskilpailuun osallistumista. Mikäli Mikalo Oy päättää tämän tietopyynnöllä toteutetun markkinaselvityksen jälkeen käynnistää varsinaisen hankintaprosessin, se toteutetaan hankintalain mukaisesti HILMA-kanavassa julkaistavalla tarjouspyynnöllä.

Tällä tietopyynnöllä haluamme kuulla keskeisten tietoliikennepalveluiden tarjoajien näkemyksiä siitä, kuinka voimme parhaiten saavuttaa tavoitteemme, millaisia uusia teknisiä ratkaisuja hankkeessa on mahdollisuus soveltaa ja muita yritysten mielestä keskeisiä hankkeeseen vaikuttavia seikkoja. Uskomme, että avoimen valmistelun ja yhteistyön kautta on mahdollista saavuttaa paras mahdollinen lopputulos, joka koituu kaikkien osapuolten eduksi.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia