Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TIETOPYYNTÖ Kertakirjautumisratkaisu (SSO)

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Istekki Oy : TIETOPYYNTÖ Kertakirjautumisratkaisu (SSO)


Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tämä on tietopyyntö/ilmoitus teknisestä vuoropuhelusta, jonka avulla kartoitetaan markkinoita ja valmistellaan mahdollista kilpailutusta. Hankintayksikkö voi käyttää teknisen vuoropuhelun vastauksia tulevan hankinnan suunnittelussa. Tämän tietopyynnön tarkoituksena on selvittää markkinoilla toimivat yritykset ja ratkaisut sekä kerätä materiaalia hankintavalmistelua varten sekä mahdollistaa avoin keskustelu Istekki Oy:n ja toimittajien välillä kilpailutuksen valmisteluvaiheessa. Istekki Oy pyytää tällä tietopyynnöllä tietoja sekä mahdollista audienssia markkinoilla olevista kertakirjautumisratkaisuista (SSO) alla kuvattujen tietojen perusteella.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia