Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietopyyntö Helsingin Väylä Oy:n ajoneuvontunnistusjärjestelmän hankinnasta

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Helsingin Väylä Oy : Tietopyyntö Helsingin Väylä Oy:n ajoneuvontunnistusjärjestelmän hankinnasta

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-015905

Tietopyynnöllä Helsingin Väylä Oy pyytää markkinatoimijoilta tietoja kartoittaakseen ajoneuvojen tunnistusjärjestelmän hankintaan liittyviä avoinna olevia vaihtoehtoja ja kysymyksiä. Tietopyynnön vastausten määräaika on 28.8.2019.

Tietopyynnön kohteena on ajoneuvorekisterikilpien tunnistusjärjestelmäpalvelun hankinta markkinakartoituksen liiteasiakirjojen mukaisesti. Tunnistusjärjestelmän tulee kyetä laskemaan ja tunnistamaan tunnelissa kulkevat ajoneuvot ajoneuvotyypeittäin (henkilö-, paketti- vai kuorma-auto). Järjestelmän tulee tunnistaa kaikki eurooppalaiset rekisterikilvet. Järjestelmän tulee kyetä tunnistamaan vähintään 99,9 prosenttia ehjistä ja puhtaista rekisterikilvistä. Tunnistustietojen pohjalta järjestelmän tulee kyetä tuottamaan liikennetilannetietoa reaaliaikaisesti ja valitulta menneeltä ajanjaksolta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia