Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö asianhallintajärjestelmästä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Lahden ammattikorkeakoulu Oy

Tämä ilmoitus on tietopyyntö, eikä tällä tietopyynnöllä käynnistetä tarjouskilpailua. Tietopyyntö ei sido ketään vuoropuheluun osallistuvaa tahoa eikä velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyynnön kohteena on asianhallintajärjestelmä. Lahden ammattikorkeakoulu Oy kuuluu LUT-konserniin yhdessä Saimaan ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Kaikilla on käytössään asianhallinta- tai dokumenttienhallintajärjestelmä eri laajuudessa. Tietopyynnön tarkoituksena on käynnistää vuoropuhelu, jolla saadaan kattavasti tietoa tarjolla olevista asianhallintajärjestelmistä. Tavoitteena on, että konsernin eri yksiköiden asiakirjallinen tieto saadaan asiankäsittelyn ja tiedonhallinnan piiriin joustavin ja nykyaikaisin menetelmin. Samalla kehitetään sähköistä tiedonohjausta/arkistointia koko konsernitasolla ja integroidaan tiedonohjaussuunnitelmat asiahallintajärjestelmään, jonka tulisi olla kaikilla sama.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia