Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisille uusi hallitus

BloggausTieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n liittokokous valitsi viikonloppuna pidetyssä liittokokouksessa uuden hallituksen, joka edustaa laajasti tieto- ja viestintätekniikan tuottajia ja hyödyntäjiä. Samalla hyväksyttiin myös mittava investointiohjelma, jolla liitto kiihdyttää järjestökentän digitaalisten palveluiden ja sisältöjen tarjontaa sekä vastaa yhä laajempaan IT-osaamisen kehittämisen kysyntään. 

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin uudelle kaudelle liikkeenjohdon konsultti Juha Lappi. Lappi on tyytyväinen hyväksytyn investointiohjelman tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. “Investointiohjelman myötä pystymme luomaan uusia skaalautuvimpia palveluita ja sisältöjä osaamisen kehittämiseen perinteisen toiminnan rinnalle. Tämä on osa liiton strategista kehittämistä ja myös sopeutumista pandemian jälkeiseen uuteen normaaliin”.

Hallituksen jäseniksi valittiin Traficomin johtava asiantuntija, Suomen Internet-yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Juselius, TIVIA Pohjanmaan puheenjohtaja, yrittäjä Antti Lintala, Tietotekniikan opiskelijoiden liiton hallituksen jäsen Sami Spets, sekä Fujitsun tiedonhallintaratkaisujen johtaja Ilona Ylinampa.

Edellisten lisäksi hallituksessa jatkavat Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen professori Tommi Mikkonen, TietoEVRYn johtava pilvineuvonantaja Pete Nieminen, Pinja Groupin tietohallintojohtaja Pekka Nurminen sekä senior consultant, kouluttaja Minna Oksanen Hovi Competence Developmentista.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry on Suomen johtava tieto- ja viestintätekniikan alan liitto, joka tarjoaa osaamista ja verkostoja digitaalisemman Suomen parhaaksi. TIVIA-yhteisöön kuuluu yli 30 alueellista yhdistystä, valtakunnallista teemayhdistystä ja muuta yhdistystä. TIVIA-yhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Nissilä, 040 522 0720, jussi.nissila@tivia.fi

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Sidosryhmä

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia