Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tiedolla johtamisen ratkaisut

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Kuntien Tiera Oy

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-023460

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää tiedolla johtamisen ratkaisujen hankintaan liittyviä kysymyksiä sekä saada markkinatoimijoilta kommentteja ja näkemyksiä suunnitellusta tarjouspyyntöaineistosta. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankintaa koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan tiedolla johtamisen ratkaisujen hankintaa. Hankintayksikkö ei myöskään sitoudu huomioimaan tietopyynnöllä saatuja kommentteja ja mahdollisia muokkausehdotuksia tarjouspyyntömateriaalien jatkomuokkauksessa. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään mahdollisimman pian markkinakartoituksen jälkeen. Kaikki tässä tietopyynnössä tai sen liitteissä esitetyt tiedot ovat alustavia ja/tai luonnosvaiheessa olevia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia