Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtamisen kokonaisuuden konsultointi ja teknisen ratkaisun toteutus

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Invalidisäätiö sr : Invalidisäätiön tiedolla johtamisen kokonaisuuden konsultointi ja teknisen ratkaisun toteutus

Tarjoukset tai osallistumishakemukset 28.8.2019 klo 23.59 mennessä osoitteeseen:
Invalidisäätiö sr 0201375-3 /
Marja Pajulahti
ISTOMari Honkanen
Tenholantie 10
00280
Helsinki
Puh. +358503783295
mari.honkanen@inlive.fi
https://www.invalidisaatio.fi/

Invalidisäätiö pyytää tarjousta tiedolla johtamisen kokonaisuuden konsultoinnista ja teknisen ratkaisun toteutuksesta tiedon keräämiseen, varastointiin, jalostamiseen ja raportointiin. Alustavien suunnitelmien mukaan tekninen ratkaisu on tarkoitus toteuttaa Microsoftin teknologialla pilvipohjaisena ratkaisuna. Ratkaisu voidaan toteuttaa myös jollakin muulla teknologialla.

Tavoitteena on löytää kumppani, jonka kanssa kuvattu ratkaisu saadaan toteutettua ja tiedolla johtamisen kokonaisuutta saadaan vietyä tehokkaasti eteenpäin.

Invalidisäätiö valitsee kilpailutuksen perusteella yhden palveluntuottajan ja tekee tämän kanssa puitesopimuksen palvelujen tuottamisesta.

Invalidisäätiö ei sitoudu puitesopimuksessa ennalta määriteltyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana vaan tehtävät työt sovitaan aina erillisellä tilauksella.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia