Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Terveydenhuollon ylivoimaiset ketteröittäjät

ReferenssiTeimme terveydenhuollon muutosmatkaa yhdessä asiakkaamme Savoa Partnersin kanssa. Lue lisää transformaatiosta.

Kuvittele asiakaslähtöinen terveyskeskus: potilasta ei pallotella luukulta toiselle, vaan hän kohtaa heti hoitajan, joka hoitaa potilaan välittömästi. Tai mitä jos terveyskeskus tarjoaakin palveluitaan etänä, ja jatkotoimenpiteet hoitaisi sama asiantuntija kuin edelliselläkin kerralla?

Tällainen toiminta ja sen jalkauttaminen on yksi Savoa Partners Oy:n tuottamista palveluista terveyskeskuksille. Savoa Partnersin toimintamallin jalkauttamisessa on otettu oppia ohjelmistokehityksestä tutuista ketterän kehityksen menetelmistä. Matkan varrella Savoa Partnersia on tukenut ketteriin menetelmiin erikoistunut Taskmill Oy.

”Olemme auttaneet Savoaa tehostamaan projektitoimintaansa ja reagoimaan nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön suunnittelemalla ja jalkauttamalla heille sopivan ketterän kehittämisen mallin. Näimme viikoissa, että iteraatiosyklien ja agile-tiimistä tuttujen roolien soveltaminen pilottiprojektissa oli täysi napakymppi. Yhdessä konseptoimamme big room-tilaisuudet ovat olleet avainasemassa toimintamallin tehokkaassa jalkauttamisessa Savoan asiantuntijoille ja sitä kautta myös loppuasiakkaalle”, kertoo Taskmillin toimitusjohtaja Elina Kervinen.

Taskmill on auttanut Savoa Partnersia ottamaan käyttöön ketterät menetelmät projektinhallintaansa täysimittaisesti. Tämä pitää sisällään muun muassa itseohjautuvat tiimit, iteraatioseremonioiden käytön, iteraatiosykleissä toimimisen sekä digitaalisten työkalujen, kuten Confluencen ja Trellon, käyttöönoton. Myös perinteinen projektipäällikkörooli on muutettu scrummasterin ja tuoteomistajan muodostamaksi työpariksi. Muutos ei kuitenkaan koske pelkästään Savoan omaa työskentelymallia, vaan myös Savoan asiakkaina olevat terveyskeskukset on integroitu osaksi ketterää toimintaa hyvinkin onnistuneesti. Esimerkiksi asiakasprojekteissa päivä starttaa nykyään dailyllä, jota Savoan scrummaster fasilitoi.

Tämä muutos on edistänyt Savoan toiminnassa tehokasta rakennetta ja yhdenmukaisuutta, jolloin jokaisen uuden hankkeen yhteydessä ei ole tarpeen keksiä pyörää uudestaan. Lisäksi ketteriin menetelmiin siirtyminen on tuonut kykyä reagoida muutoksiin nopeasti sekä lisännyt läpinäkyvyyttä Savoan asiakkaiden suuntaan. Uuden toimintamallinsa ansiosta Savoa voi soveltaa konseptejaan entistäkin jouhevammin loppuasiakkaan erityispiirteet huomioiden.

”Koronan iskiessä meidän oli reagoitava tilanteeseen nopeasti ja mukautettava toimintamalliamme välittömästi. Onneksi meillä oli jo käytössä Taskmillin avulla luotu, erittäin toimiva ketterän tekemisen malli. Taskmill tuki meitä tässäkin tilanteessa osallistumalla Quantum Leap-konseptin palvelumuotoilemiseen koronatilanteeseen sopivaksi. He opastivat myös miten saamme kehittämisen mallia muokkaamalla konseptimme jalkautuksen tehostettua mahdollisimman nopeaksi ja tavoittamaan mahdollisimman monta terveyskeskusta samanaikaisesti”, Savoan toimitusjohtaja Risto Mäkinen kiittelee.

Lähitulevaisuudessa Savoa ja Taskmill keskittyvät poistamaan sote-aluekohtaisten projektien välisiä riippuvuuksia sekä rakentamaan projekteja tehostavaa työkalupakkia. Työsarka ei lopu kesken, koska koronan jälkeen Quantum Leap -konseptista tulee uusi normaali ja useissa kunnissa tämä on jo ymmärretty.

Suosittelija:

Koronan iskiessä meidän oli reagoitava tilanteeseen nopeasti ja mukautettava toimintamalliamme välittömästi. Onneksi meillä oli jo käytössä Taskmillin avulla luotu, erittäin toimiva ketterän tekemisen malli. Taskmill tuki meitä tässäkin tilanteessa osallistumalla Quantum Leap-konseptin palvelumuotoilemiseen koronatilanteeseen sopivaksi.

Risto Mäkinen, Savoan toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taskmill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Savoa Partners Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant, elina.kervinen@taskmill.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Taskmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taskmill - Muita referenssejä

Taskmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia