Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tehohoidon tietojärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-025192

Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö.

Tarkoitus on selvittää markkinoilla tarjolla olevia valmistuotepohjaisia tehohoidon tietojärjestelmäratkaisuja, niiden toiminnallisuuksia ja käyttöönotto-, tuki-, ylläpito- ja kehityspalveluita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa ko. tietojärjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa tarkoituksenmukaisella tavalla. Tarkoituksena on selvittää suunnitteilla olevaan hankintaan liittyviä kysymyksiä koskien järjestelmien tarjoajia, saatavuutta, integrointikyvykkyyttä, budjetääristä hintaa ja hinnoitteluperiaatteita.

Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa ko. tietojärjestelmäkokonaisuudesta ja siihen liittyvistä palveluista.

Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdollisiin tietopyyntöön liittyviin esittelytilaisuuksiin osallistumisesta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia