Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Täysin virtualisoitu konesaliympäristö palveluna

ReferenssiTransvalilla oli ennen uudistusta oma noin 15 palvelimen konesali. Nyt konesaliympäristö, kattaen palvelimet, tallennuksen ja tietoliikenteen, tuotetaan konesalistamme. Transvalin sovellusympäristö on siirretty ylläpidettäväksi uudelle virtualisointialustalle konesaliimme ja palvelinten virtualisointiaste on nyt sataprosenttinen. Vastaamme alustasta ja palvelimista, jotka ovat 24/7 valvontapalvelun piirissä.

Palvelukokonaisuus sisältää myös ylläpito- ja tukipalvelut, tietoturvalliset etäyhteydet, varmistuksen sekä palvelupäällikköpalvelut. ”Varmistamme kaiken datan deduplikoivalla ratkaisulla ja seuraamme ympäristön toimivuutta”, kertoo DataCenterin palvelupäällikkö Markku Suurmaa.


Transval työllistää yli 3600 henkilöä, ja sen tarjoamilla lisäarvologistisilla ratkaisuilla pyritään kasvattamaan asiakkaan tuottavuutta, lisäämään toimitusvarmuutta ja parantamaan palvelun laatua. Osaamisella parannetaan asiakkaiden logistiikan prosesseja ratkaisujen integroituessa tiiviisti teollisen tuotannon prosesseihin.

Transvalin ammattilaisilla on yli 20 vuoden kokemus teollisten materiaalivirtojen hallinnasta, kattaen tehdaslogistiikan, varastologistiikan, pakkaamisen ja valmistuspalvelut. Yrityskauppojen myötä palveluvalikoima laajeni merkittävästi myös teollisuuden puolelle.


Yhteistyö alkoi jo vuonna 2012, kun Transvaliin fuusioitunut Vindel Oy luopui omasta konesalistaan. Asiantuntijamme toteuttivat Vindelille yhtenäisen ja toimintavarman it-ympäristön. Aiemmin Vindel Oy oli ostanut HSG Logisticsin.

”It-ympäristömme saatiin nostettua uudelle tasolle."

”Otimme sadan päivän sisällä haltuun yritysoston tuoman kokonaisuuden, kattaen myös yhtenäisen it-ympäristön. Toiminnanohjauksen osalta päädyimme HSG:n käyttämään Microsoft Nav -toiminnanohjausjärjestelmään. Konesalipalvelut päätimme kilpailutuksen jälkeen ostaa DataCenteriltä. Vaakakupissa painoivat HSG:n muutaman vuoden ajalta kertyneet hyvät kokemukset DataCenterin palveluiden laadusta. Toimintavarma it-ympäristö ja asiantuntijapalvelut ovat meille erityisen tärkeitä”, kertoo Transvalin liiketoimintajohtaja Jussi-Pekka Hoskari. ”Olimme jo jonkin aikaa miettineet konesaliratkaisujen ostamista palveluna.”

”It-ympäristömme saatiin nostettua uudelle tasolle. It-ympäristön riskitaso on laskenut selvästi ja laatu parantunut. Emme olisi itse osanneet huomioida kaikkia tekijöitä, joita optimaalisen ympäristön toteuttaminen vaatii”, kertoo Hoskari. ”Meillä ei ole aikaa kartoittaa uutta teknologiaa, ja saamme siihen näkemystä DataCenterin asiantuntijoilta. Pyrimme jatkuvasti parantamaan it-ympäristömme kustannustehokkuutta."

NOPEA JA VARMA TOTEUTUS

Saimme Transvalin uudistetun ja yhdistetyn it-ympäristön valmiiksi tuotantoon kahdessa kuukaudessa suunnittelun aloittamisesta. Logistiikka-alan yrityksen kriittisiä tietojärjestelmiä ovat muun muassa toiminnanohjaus ja työajanseuranta. ”Kireä aikataulu huomioiden, kokonaisuuden käyttöönotto sujui erinomaisesti, ja aikataulu piti. Kaikki tehtiin ammattimaisesti ilman tietojärjestelmien palvelukatkoksia”, sanoo Hoskari.

”Kireä aikataulu huomioiden, kokonaisuuden käyttöönotto sujui erinomaisesti, ja aikataulu piti."

”Roolimme oli konsultoiva ja hyödynsimme ratkaisun toteuttamisessa aikaisempaa kokemusta vastaavista yhdistymisistä. Se edellytti vahvaa teknistä osaamista it-järjestelmistä, tietoliikenteestä ja virtualisoinnista. Onnistunut läpivienti edellyttää aina myös laadukasta projektinhallintaa. Kun osaaminen on tarpeeksi korkealla tasolla, jää enemmän mahdollisuuksia pohtia minkälainen kokonaisratkaisu tarvitaan”, kertoo palvelupäällikkö Suurmaa.

Nimetyt työasemat ovat myös varmistuspalvelun piirissä. Suojatuin etäyhteyksin työntekijät voivat kirjautua yrityksen tietojärjestelmiin. Työasemat on suojattu virustorjuntaohjelmistolla ja ne ovat hallinnassamme. Päivityksiä voidaan tehdä keskitetysti koko työasemaympäristön osalta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: Transval

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

konesalipalvelut
konesaliratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia