Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taskmillin koulutukset organisaatioille 15 prosentin alennuksella

BloggausTIVIAn yhteisöjäsen Taskmill tarjoaa jäsenetuna koulutukset organisaatioille 15 prosentin alennuksella. Löydät valikoimasta koulutuksia mm. ketteriin menetelmiin (Scrum, SAFe, Kanban), ketterään johtamiseen ja fasilitointiin. Taskmill myös räätälöi koulutuksia organisaatioiden omiin tarpeisiin sopiviksi. Taskmill on muun muassa räätälöinyt Istekille sopivat Product Owner ja Scrum Master -koulutuskokonaisuudet, kouluttanut Tradenomit-yhteisölle ketterän kehittämisen arvoja ja periaatteita sekä organisoinut SSA Digille koulutuspolun Scrum-viitekehyksen käyttöönottoa varten.

Jäsenetu on voimassa toistaiseksi ja se koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä sekä yhteisö- että kumppanijäseniä. Koulutusta tilatessasi kerro TIVIAn jäsenyydestä, niin saat organisaatiokohtaisen koulutuksen hinnasta alennusta 15 prosenttia. Alennus koskee sekä räätälöimättömiä että räätälöityjä koulutuksia. Taskmillin jäsenetu löytyy myös nettisivujemme jäsenedut-osiosta.

HYÖDYNNÄ ETU

Kevään aikana Taskmill järjestää myös webinaareja ketteristä aiheista. Tule kuulemaan mistä ketteryydessä oikein kyse, miten MVP:tä käytetään väärin tai miten johdetaan ketterää organisaatiota. Kevään lopuksi pääset myös kuulemaan miltä näyttää agile coahien oman yrityksen toiminta.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaareihin:

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.


2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi


#TIVIA70

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia