Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taloussuunnittelu-projekti

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Eteva Kuntayhtymä

Osallistumishakemukset 29.11.2019 klo 16.00 mennessä

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-023280

Eteva on käynnistänyt hankkeen, jossa uusitaan taloushallinnon prosessit ja tietojärjestelmät. Melko teknisten tietojärjestelmien uusimistavoitteiden lisäksi hankkeella tavoitellaan merkittävää prosessien uudistumista ja toiminnan tehostamista automaatioasteen nostamisen avulla. Tähän pyritään modernien tietojärjestelmien lisäksi myös robotisaatiolla. Hanke on nimetty Tahti-hankkeeksi. Hanke jakaantuu useaan projektiin. Taloussuunnittelu -projektissa kuvataan taloussuunnittelun tuleva toimintamalli sekä hankitaan Etevan nykyisen taloussuunnittelujärjestelmän korvaaja. Projektin tehtävänä on myös kyseisen järjestelmän käyttöönottaminen. Taloussuunnittelu -projekti on käynnistetty syksyllä 2019 prosessien kehittämisellä, tulevien ratkaisujen määrittelyllä sekä markkinatarjontaan tutustumisella. Käyttöönottoon on tavoitteena edetä keväällä 2020. Käyttöön-otto on tavoitteena toteuttaa siten, että vuoden 2021 taloussuunnittelu voidaan tehdä uudella ratkaisulla. Koko ratkaisun tulee perustua pilvi- tai SaaS -teknologiaan.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia