Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talbit - Työkalu henkilöstön kehittämiseen

BloggausNiin yksityisellä kuin julkisella sektorilla keskustelu työntekijöiden kokemuksesta ja työn merkityksestä käy aktiivisena, eikä suotta. Mitä paremmin työntekijä ymmärtää oman osuutensa ja työnsä yrityksen strategiassa ja olemassaolossa, sitä enemmän työ luo merkitystä. Merkitys synnyttää sitoutuneisuutta ja motivaatiota ja nämä taas työntekijöiden hyvinvoinnin ja hyvän kokemuksen kasvua.

Miten tällaiseen voi päästä ja miten sitä voi ylläpitää? Mitkä ovat ne keinot, miten havaita todellista tilannetta, työntekijöiden kokemusta ja hyvinvointia? Enää ei taida riittää kerran vuodessa tehtävät työntekijäkyselyt tai seuraavan vuoden tavoiteasetantaa kerran vuodessa käytävissä kehityskeskusteluissa.

Laajan tutkimuksemme mukaan, työntekijät kaipaavat enemmän henkilökohtaista kehityssuunnitelmaa, ymmärrystä yrityksen visiosta ja suunnasta sekä enemmän palautetta omasta toiminnastaan. Työntekijät haluavat tietää, missä he onnistuvat ja missä he voisivat onnistua vielä paremmin.

Talbit mahdollistaa henkiöstön tyytyväisyyden ja kokemuksen kehityksen ja luo merkityksellisempää työilmapiiriä viemällä osaamisen kehittämisen yksilötasolle.

Talbit – Yksilöllinen osaamisen ja johtamisen työkalu keskittyy

·       tarkastelemaan yksilön strategisia osaamisia

·       hänen sisäistä motivaatiota, unelmaa, kehitystoiveita

·       ja yrityksen stragiaa

ja luo näistä kolmesta hänelle yksilöllisen kehityspolun. Kun kehityspolku on rakennettu oikein, yksilöä huomioiden ja sitä seurataan aktiivisesti, se lisää motivaatiota, sitoutumista ja luo merkitystä. Näiden kautta syntyy parempi työntekijäkokemus.

Mahdollistamme Talbitin avulla työntekijän kehittymisen ja kokemuksen paranemista mm. seuraavien asioiden ja teemojen kautta

  • Yksilöllisen osaamisen suunnitelman ja sen rakentamisen helposti ja mittavasti olevista osakokonaisuuksista käyttäen OKR (Objectives & Key Results) -viitekehystä
  • Kehityssuunnitelman rakentamisen ja seuraamisen digitaalisesti, lopputuloksena selkeä, yksinkertainen ja visuaalinen kehityspolku
  • Yksilön ja tiimin kehityksen ja strategian jalkautuksen seuraamisen reaaliaikaisesti visuaalisen dashboardin avulla
  • Palautteiden keräämisen niin kollegoilta kuin asiakkailta automatisoidun lomakkeen avulla
  • Tiedolla johtamisen henkilöstön palkitsemisessa 

Uskomme, että Talbitin avulla työtekijöiden kokemus paranee ja se synnyttää positiivisen lumipalloefektin, jonka lopputuloksena on tyytyväiset ja sitoutuneet talentit. 

Pinterest
Talbit logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Talbit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

henkilöstöhallinta
henkilöstön kehittäminen
henkilöstön johtaminen
SaaS
HR ohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talbit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talbit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Talbit - Muita referenssejä

Talbit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia