Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sijoitusten raportointi - tietopyyntö

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Espoon kaupunki : Sijoitusten raportointi - tietopyyntö

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-019337

TÄMÄ EI OLE ENNAKKOILMOITUS, HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN ILMOITUS MARKKINAVUOROPUHELUN KÄYNNISTÄMISESTÄ OSANA HANKINNAN SUUNNITTELUA. Kutsu kirjalliseen markkinavuoropuheluun Espoon kaupunki on käynnistänyt sijoitusten raportointiin liittyvän hankinnan valmistelun. Hankinnan kohteena on SaaS mallilla hankittava palvelu, joka mahdollistaa olemassa olevien sijoitusten läpivalaisun ja analysoinnin. Palvelun tulee hakea Espoon sijoitukset kolmannen osapuolen sijoitusjärjestelmästä ja muodostaa tiedot Espoon sijoitusvarallisuudesta, antaen näin todellisen käsityksen sijoitusten allokaatisota, riskeistä, vastuullisuusanalyysistä ja muista ominaisuuksista kokonaisvaltaisesti. Sijoitukset, kuten rahastot tulee pystyä läpivalaisemaan instrumenttitasolle. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa mahdollisia palventuottajia ja edistää palvelun hankintaa yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Osallistumisilmoituksia toivotaan mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 klo 13.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marja.ahola@espoo.fi. Otamme yhteyttä markkinavuoropuheluun ilmoittautuneisiin yrityksiin lokakuun alussa. HUOMIO! Tämä ei ole tarjouspyyntö, vaan kutsu ilmoittaa halukkuutensa osallistumisesta markkinavuoropuheluun koskien tulevaa hankintaa. Osallistuminen tietopyyntöön ei sido palveluntuottajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia