Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettava verkkolehti Erilaisten oppijoiden liitolle

ReferenssiToteutimme Erilaisten oppijoiden liitolle verkkolehden, joka on saavutettava, käyttäjäystävällinen ja helppo päivittää.

Lehti toteutettiin WordPress-sivustona, jolloin se on nimenomaan verkkolukemiseen suunniteltu toisin kuin esimerkiksi PDF-muotoinen näköislehti. Eo-liiton uusi verkkolehti on responsiivinen, jolloin sitä on helppo lukea ja navigoida kaikilla päätelaitteilla.

Erilaisten oppijoiden liitto ry on oppimisvaikeuksien asiantuntijajärjestö. Liitto valvoo erilaisten oppijoiden etuja, tarjoaa vertaistukea ja neuvontaa ja edistää erilaisten oppijoiden toimintamahdollisuuksia.

Lehti WordPressillä verkkoon ja painoon

Liitto julkaisee LukSitko-jäsenlehteään sekä painettuna että verkossa. Ennen toteuttamaamme verkkolehteä LukSitko ilmestyi PDF-muotoisena näköislehtenä. Uudistuksen myötä LukSitko-lehdellä on oma verkkosivustonsa, jossa artikkelien lukeminen ja selailu on helpompaa, ja joka huomioi erityisesti oppimisvaikeudet ulkoasussaan ja rakenteessaan.

Nopea.media on Verkkovaraanin kehittämä palvelu, jolla julkaisemisen prosessia ja kustannuksia voidaan tehostaa ja jonka lopputuloksena saadaan niin lukijaa kuin ylläpitäjää palveleva tuotos sekä digiin että printtiin.

Kun asiakas käyttää nopea.mediaa, hän julkaisee jutut verkossa normaaliin tapaan WordPress-sivuston artikkeleina tai sivuina. Nopea.media mahdollistaa kuitenkin sen, että samoista verkkojutuista voi WordPressin tekstieditorissa taittaa painovalmiin PDF-tiedoston, jonka voi lähettää suoraan painatettavaksi tai tarpeen mukaan tulostaa itse.

Ulkoasun määrittäminen

Nopea.median Basic-paketissa verkkolehti suunnitellaan valmiin WordPress-pohjan ympärille. Värimaailma räätälöidään kuitenkin aina asiakkaan visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi.

LukSitko-lehden ulkoasu pidettiin tarkoituksella asiakkaan toiveesta hyvin yksinkertaisena ja pelkistettynä. Ulkoasussa ja rakenteessa huomioimme lukihäiriöiset ja muut erityisryhmät. Lehti on toteutettu saavutettavaksi, eli kaikkien yleisöjen helposti käytettäväksi.

Täysin asiakaskohtainen, uniikki ulkoasu kuuluu oletuksena nopea.median Custom-pakettiin mutta se on mahdollista toteuttaa pyynnöstä myös muissa paketeissa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat keskustella verkkolehden toteuttamisesta.

Apua taittoon myös Verkkovaraanilta

Vuoden 2020 lopulla autoimme liittoa kiireessä ja toteutimme lehden taiton verkkoon ja painoon. Noin 30-sivuisen lehden taittoon meni muokkauksineen aikaa yhden henkilön noin kahden työpäivän verran. Lue alla lehden päätoimittajan palaute lehdestä ja taittoprosessista.

Tutustu LukSitko-verkkolehteen

Suosittelija:

Taiton prosessi oli nopea, sujuva ja luotettava, ja painosta saapunut lehti näytti hyvältä. Pelkkää positiivista Verkkovaraanin nopea.media-palvelusta.

Sarianna Reinikainen, Eo-liiton toiminnanjohtaja ja lehden päätoimittaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkovaraani Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Erilaisten oppijoiden liitto
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkovaraani kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Media

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

verkkolehti
verkkolehtialusta
painojulkaisut
jäsenlehti

Siirry yrityksen profiiliin Verkkovaraani kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkovaraani - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkovaraani - Muita referenssejä

Verkkovaraani - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia