Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RAI- arviointi ja seurantajärjestelmä

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Tarjoukset 18.06.2019 klo 12.00 mennessä

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (myöhemmin EPSHP) pyytää tarjousta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesta RAI- arviointi- ja seuranta-järjestelmästä (Resident Assessment Instrument). Järjestelmä hankitaan Lapuan kaupungin sekä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän käyttöön. Optiona järjestelmän hankintaa voidaan laajentaa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen, Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymän, Järvi-Pohjanmaan perusturvan, JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän, Isonkyrön kunnan sekä Seinäjoen kaupungin käyttöön.

RAI-järjestelmä on standardoitu tiedonkeruun ja havainnoinnin välineistö, joka on tarkoitettu asiakkaan palvelutarpeen arviointiin sekä hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelman laatimiseen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia