Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Puheentunnistustyökalun hankinta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Verohallinto


Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää markkinoilla olevia puheentunnistusjärjestelmiä ja niiden soveltuvuutta ja räätälöitävyyttä Verohallinnon tarpeisiin. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti puheentunnistustyökaluja koskevaa tietoa, jotta mahdollinen hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti. Pyydämme myös selvitystä hinnoittelumalleista. Toivomme järjestelmältä koekäyttömahdollisuutta. Lisätietoja tämän ilmoituksen liitteenä, Tämä asiakirja ei ole tarjouspyyntö vaan markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei vaikuta mahdolliseen kilpailutukseen osallistumiseen.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia