Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Project Based Manufacturing

BloggausTuotekehitysprojekti, protovalmistus, sarjatuotanto ja huoltopalvelut = yksi integroitu järjestelmä.

Suomen teollisten investointihyödykkeiden vienti on jo vuosikymmeniä perustunut paljolti projektiliiketoimintaan. Esimerkiksi erikoisnostureiden ja paperikoneiden suunnittelussa, valmistuksessa ja toimituksessa projektinhallinnan menetelmät ja IT-ratkaisut ovat olleet tärkeässä roolissa. En löytänyt yhtäkkiä mitään tilastoa tälle, mutta ainakin itselle on tullut viime vuosina yhä enemmän vastaan pienempiä laite- ja osavalmistajia, jotka tekevät yhteistyötä asiakkaidensa kanssa koko tuotteen elinkaaren ajan. Tämä tarkoittaa tuotekehitystä, suunnittelua, protovalmistusta, sarjatuotantoa ja jälkimarkkinapalveluita. Tällöin asiakas- ja tuotekannattavuus on paljon muutakin kuin sarjavalmistusvaiheen kustannus- ja tuottolaskelma. ERP-järjestelmässä projektinhallinnan työkalut ovat yksi tapa hallita tällaista kokonaisuutta, missä yhteistyön eri vaiheet voidaan nähdä projektivaiheina tai osaprojekteina.

IFS:llä on jo pitkään ollut vahva tuki projektinhallintaan, valmistukseen ja huoltoliiketoimintaan. Nämä kaikki ovat IFS:n strategisia fokusalueita ja IFS R&D on investoinut niiden saumattomaan yhteiskäyttöön jo parinkymmenen vuoden ajan. Alla oleva kuva esittää karkeasti mistä on kyse.

 Kuva. IFS Projektinhallinta.

Edellä kuvatun mukaisessa liiketoiminnassa on paljon elementtejä, jotka puoltavat yhden integroidun järjestelmän käyttöä:

  • Suunnittelu- ja tuotekehitysvaiheessa käytetään ainakin osittain samoja resursseja, joita käytetään myöhemmin esim. protovalmistuksessa. IFS:n keskitetyn resurssinhallinnan avulla hallinnoidaan tarvittavia resursseja elinkaaren kaikissa vaiheissa – projektoinnissa, valmistuksessa ja huoltopalveluissa.
  • Tuotteen ja asiakkuuden koko elinkaaren tuottoja ja kustannuksia voidaan keskitetysti seurata joko yksittäisen projektin tai projektisalkun kautta.
  • Virheellisen tiedon käsittely
  • Dokumentaatiota tuotetaan ja ylläpidetään tuotteen ja asiakkuuden koko elinkaaren ajan
  • Laatujärjestelmä kattaa tuotteen ja asiakkaan elinkaaren kaikki vaiheet

Mikäli etsit otsikon mukaiselle kokonaisuudelle yhtä integroitua standardiratkaisua, niin IFS on vahva ja koeteltu vaihtoehto.

Ota yhteyttä: sami.heino@aveso.fi tai soita Samille: 0451265624. Lue lisää: www.ifs.com

Lue lisää Aveson IFS-palveluista: aveso.fi/IFS-ERP

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Integraatiot

Toimialakokemus

IT
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IFS ERP
project management
project based manufacturing

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia