Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ProfiShark - Kannettava verkko-TAP ja analysaattori

BloggausTutustu ProfiSharkiin, kannettavaan liikenteen sieppausalustaan, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia pakettitason näkymiä milloin ja missä tahansa! Suorituskykyä ja tarkkuutta varten suunniteltu ProfiShark takaa korkean tarkkuuden liikenteen kaappauksen ja käsittelee saumattomasti vaihtelevia pakettinopeuksia tarkasti USB 3.0 -lähtöön.

Monipuolisuus: Se voidaan konfiguroida joko in-line-tilassa tai kaistan ulkopuolella, mikä tarjoaa joustavuutta liikenteen valvonnassa SPAN/peiliporteista tai TAP-yhteyksistä.

Luotettava liikenteen kaappaus: ProfiShark on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn ja tarkkuuteen ja se tarjoaa korkealaatuisen liikenteen kaappauksen pakettinopeudesta riippumatta.

Huipputarkka liikenteen kaappaus: ProfiShark voi kaapata tarkat jäljitystiedostot kaikilla kehyksillä, tunnisteilla ja protokollilla mukaan lukien kaapatut CRC-virheet, kehysnopeudesta, sarjasta tai kehyskoosta riippumatta. Se voi myös siepata paketteja, joissa on vioittunut FCS, mikä on mahdotonta tavallisille PC-verkkokorteille.

Laitteiston aikaleima: Ei vaikuta PC:n suorittimeen, tarjoaa 5–8 ns:n resoluution ja synkronoinnin.

Läpinäkyvä ja häiritsemätön pääsy: Ylläpitää yhteyttä myös silloin, kun virta on katkaistu ja se on asetettu kulkemaan PoE:n kautta.

Helppokäyttöinen: Tallenna ja analysoi liikennettä muutamalla napsautuksella. Se on pieni ja kevyt, joten se on helppo kuljettaa mukana.

Tarkkaile. Tunnista. Ratkaise.

Tutustu ProfiSharkiin verkkosivuillamme: https://timeless.fi/profitap/profishark-kannettava-verkko-tap-analysaattori/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus
Tietoliikennepalvelut

Omat tagit

ProfiShark
Verkkoanalysaattori
verkko-tap

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia