Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Potilastietojärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): TAYS Sydänkeskus Oy


Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen liittyvä TIETOPYYNTÖ. Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa eikä tietopyyntöön vastanneita. Tässä kohtaa ei tule jättää tarjousta hankinnan kohteesta tai hinnoitella tuotteita/palveluja. Markkinakartoitukseen osallistumisesta ei makseta korvausta. Tietopyynnön vastaukset käsitellään luottamuksellisina. TIETOPYYNTÖ koskee: Potilastietojärjestelmän hankintaa. Potilastietojärjestelmä sisältää seuraavan kokonaisuuden: 1. Asiakkaalle tarjottavan sähköisen ajanvarauksen. 2. Lääkärin vastaanottokäyntiin liittyvät toiminnallisuudet ml. kertomustiedot. 3. Vastaanottokäyntiin liittyvä laskutus, reskontran hoito ja mm. lääkärinpalkkioiden hallinta sekä Kela-tilitykset. 4. Raportointi toiminnan ohjaamiseen ja talouden seurantaan. 5. Järjestelmän tulee tukea usean toimipisteen mallia ja useita rekisterinpitäjiä. 6. Potilastietojärjestelmä ja loppukäyttäjätuki tulee olla suomeksi.

Tietopyynnöllä pyritään selvittämään, mitä potilastietojärjestelmiä markkinoilla on yllämainituin kriteerein.

Vastaukset toimitettava 10.6.2019

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia