Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pois turhat jännitystilat reikäkorttiosaston ja muun konttorin väliltä

BloggausNäin otsikoi TIVIAn alkujuurien eli Reikäkorttiyhdistyksen lehden pääkirjoitus vuonna 1955. Kun puhumme tänään digitalisaatiosta, prosessien muutoksesta, tiedolla johtamisesta, henkilöstön osaamisesta tai teknologiainvestointien takaisinmaksuajasta niin samojen asioiden äärellä on painittu jo lähes 70 vuotta sitten. Kysymys kuuluukin, tulevatko teknologiaratkaisut aina olemaan erillinen osa organisaation toimintaa vai toteuttaako Z-sukupolvi vihdoin integraation. Heille nimittäin digimaailma ja reaalimaailma on saumaton kokonaisuus, joka antaa kyllä erinomaiset lähtökohdat metaversumikansalaisuuteen.

Tätä odotellessa erityisesti me edeltävät sukupolvet tarvitsemme edelleen lisää ymmärrystä teknologioiden mahdollisuuksista ja muutoksen johtamisesta. Sekä CIO-johtajien ja liiketoimintajohtajien jakkarat tulevat vielä pitkään olemaan organisaatioiden perusrakenteissa, mutta voittajia ovat ne organisaatiot, jotka näkevät itsensä osana metaversumia. Kun jo vuonna 1955 oltiin huolissaan organisaation ja henkilöstön kyvystä muuttaa työrutiineja ja mukautua reikäkorttiteknologian tarjoamiin kehitysmahdollisuuksiin, ollaan tänä päivänä organisaatioissa kiivastahtisemman muutoksen johtamishaasteessa.

Ensi vuosi on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi, jota juhlistamme työn merkeissä ICT-alan ammattilaisten ja jäsenistömme mediakanavina ja koulutusalustana. Tarjoamme ICT-alan kärkiteemoista helposti ymmärrettävää tietoa ja tuemme jäsenistömme kasvua ja kehitystä. Vaikutamme päättäjiin tuottamalla tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä. TIVIAn jäsenenä oletkin tärkeimmän tiedon keskiössä ja ymmärrät maailmaa kuin Z-sukupolvi. Olit sitten ”reikäkorttiosaston” tai sen muun konttorin väkeä.

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia