Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalveluiden käyttöönotto - miksi järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa?

BloggausSuurimmat pilvipalveluiden tarjoajat tuovat päivittäin uusia ja yhä monipuolisempia ominaisuuksia markkinoille. Uudet toiminnallisuudet mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen ketterästi.

Yritysten IT:n haasteena on kyetä palvelemaan tehokkaasti, globaalisti ja tietoturvallisesti myös kasvavaa ja muuttuvaa liiketoimintaa ja vastaamaan sen vaatimuksiin. Kustannustehokkuus kulkee usein käsi kädessä järjen kanssa. Siksi pilvipalvelut kannattaa ottaa käyttöön hyvän suunnitelman siivittämänä.

VÄLTÄ NÄMÄ VIRHEET PILVIPALVELUIDEN KÄYTTÖÖNOTOSSA


Pilvipalveluiden käyttöönoton suurimpia virheitä on hätäinen periaatepäätös siirtää kerralla koko IT pilveen, jolloin tuloksena ei välttämättä saavuteta pilvipalveluiden varsinaisia liiketoimintahyötyjä lainkaan. Ei siis näin: “digitalisaatiossamme siirryimme 100% pilveen”.

IT:hen ja pilvipalveluihin liittyy myös kausittain vaihtuvaa hypeä. Yritykset kokevat tarvetta tehdä nopeita päätöksiä vain, koska näyttää siltä, että kaikki muutkin ovat lähteneet juoksemaan jonkun tietyn trendin perässä. Yksi viimeisimmistä esimerkeistä taitaa olla koneoppimisen hyödyntäminen. Ei ole vain yksi tai kaksi yritystä, jotka ovat tulleet vastaani toivoen koneoppimisen hyödyntämistä tietämättä kuitenkaan, miten heidän liiketoimintansa saa niistä parhaan hyödyn irti.

On siis aika hengittää syvään, ottaa kuppi kahvia ja tehdä hyvä suunnitelma.

HYVIN SUUNNITELTU PILVIPALVELU ON PUOLIKSI TEHTY

Pilvipalvelut
tarjoavat mahdollisuuksia vaikkapa päivittäisten rutiinien nopeuttamiseen tai jopa automatisointiin, kapasiteetin kasvattamiseen, dokumentoinnin tehostamiseen, muutostarpeiden ennustamiseen, perinteisten palveluiden tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.

On ehkä hieman kliseistäkin todeta, että pilvipalveluiden mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiselle ovat lähes rajattomat. Haastavaa onkin päättää, mistä päästä lähteä liikkeelle.

Pilvipalveluihin siirtymisen ratkaisevat kysymykset ovat oman liiketoiminnan haasteet: Mitä ongelmia voimme ratkaista pilvipalveluiden avulla? Halutaanko taklata esimerkiksi vanhenevan raudan ongelmaa, kapasiteetin loppumista tai nykyisen datan siirtämisen ja integroinnin vaikeuksia?

PILVIPALVELUIDEN HALLITUSSA KÄYTTÖÖNOTOSSA AUTTAA KOKENUT ASIANTUNTIJA

Älä jää miettimään yksin, me voimme auttaa! Asiantuntijamme voivat kartoittaa kanssasi, miten pilvipalveluihin siirtyminen kiihdyttää liiketoimintaasi parhaiten.
Mallimme asiakkaidemme avustamiseen on:

1.Haluamme opettaa mikä on mahdollista
2.Haluamme oppia mitä haasteita päivittäin tulee vastaan
3.Haluamme suunnitella miten asiat voisi tehdä toisin
4.Haluamme olla tukena, kun muutosta lähdetään toteuttamaan ja jalkauttamaan.

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme helpon startin pilvipalveluiden hyödyntämiseen. Huolehdimme puolestasi siitä, että telineistä irrottautuminen tapahtuu sujuvasti ja uuteen vauhtiin päässyt liiketoimintasi myös pysyy tehokkaana, tuottavana ja tietoturvallisena.

Varaa aika pilvikonsultointiin!

Pinterest
Valtti  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

Pilvikonsultaatio
pilvipalvelut
pilvipalvelu
pilvikonsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia