Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Perle Systems tuo markkinoille yritystason Edge 5G -reitittimet.

BloggausIRG7440-reititin tarjoaa ensisijaisen tai vikasietoisen 5G-yhteyden ilman vuositilaus- tai lisenssimaksuja.

Perle Systems, maailmanlaajuinen edistyneiden verkkolaitteiden toimittaja, julkistaa IRG7440 5G reitittimen ja yhdyskäytävän, joka on sertifioitu kansainväliseen käyttöön. Se on ainoa 5G-reititin, joka ei vaadi vuositilausta tai lisenssimaksuja ominaisuuksien käyttämiseen, toiminnan ylläpitämiseen tai ohjelmistopäivitysten lataamiseen. Kaikki ominaisuudet ja toiminnot sisältyvät tuotteen perushintaan ilman lisäkuluja tai -maksuja.

Perle IRG7440 5G -reititin tarjoaa nopean, turvallisen ja luotettavan 5G-verkkoyhteyden, kun käyttäjä tarvitsee ensisijaisen tai varayhteyden (5G NR tai CAT20 LTE) kriittisille laitteille. IRG7440-reititin on ihanteellinen IoT/M2M-verkkokäyttösovelluksiin kuten IP-kameravalvontajärjestelmiin, digitaalisiin opasteisiin tai IoT-tietojen Edge-käsittelyyn yhdistämällä teollisuuslaitteita, etäloggereita tai anturilaitteita.

IRG7440 5G -reititin on suunniteltu hyödyntämään matkapuhelinverkon luotettavuutta ja joustavuutta minimoimalla seisokit, vähentämällä palvelupuheluita ja tuomalla haaratoimistot ja väliaikaiset toimipaikat verkkoon muita ratkaisuja nopeammin. Perle kuitenkin tunnustaa olevansa häiriötekijä yritysluokan reititinalueella, koska se ei veloita vuositilaus- tai lisenssimaksuja.

IRG7440-reititin on ihanteellinen 5G vikasietoisen ja kaistan ulkopuolisen (OoB) hallintaratkaisu, mutta se voidaan ottaa käyttöön myös 3G- tai 4G-ympäristöissä varmistaen samalla kitkattoman ja saumattoman siirtymisen 5G-verkkoon, kun nämä verkot tulevat laajemmin saataville ajan myötä. Jos langallinen linkki ei toimi, IRG7440 ylläpitää verkkoyhteyttä automaattisella siirrolla (failover) matkapuhelinverkkoon. Käyttäjä voi määritellä lukuisia vaihtoehtoja, jolloin siirrytään käyttämään automaattisesti varayhteyttä.

Laaja reititysprotokollatuki (RIP, OSPF, BGP-4, IPv4, IPv6, OpenVPN, IPSec VPN ja DHCP), integroitu vyöhykepohjainen palomuuri, 2 Factor -autentikointi ja etäautentikointi (RADIUS, TACACS+) takaavat sen, että IRG7440 integroituu saumattomasti yritystason järjestelmiin hierarkkisissa tai suurikokoisissa verkkorakenteissa valvoakseen pääsyä laitteisiin kentällä ja suojatakseen sisäisiä verkkoja luvattomilta käyttäjiltä.

16 samanaikaisen VPN-istunnon ja 3DES-salauksen ansiosta IRG7440 turvaa tietojen yksityisyyden ja turvallisen viestinnän useisiin taustajärjestelmiin. Ja ohjelmistopäivitys-prosessin päästä päähän -suojaus suojaa laitteita ei-toivotuilta haittaohjelmilta.

Nämä edistyneet reititys- ja suojausominaisuudet tekevät IRG7440 5G reitittimestä myös ihanteellisen ensisijaiseksi reititinratkaisuksi pop-up liikkeisiin tai etäkonttoreihin, joissa IT-resurssit ovat rajalliset. IRG7440 toimii 5G-reitittimenä ja neliporttisena 10/100/1000 Ethernet-kytkimenä single-box ratkaisuna, jossa on IPv4- ja IPv6-tuki sekä WAN- että LAN-puolella.

Matkapuhelinverkkojen suhteellisen alhaiset kustannukset liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi merkitsevät parempaa sijoitetun pääoman tuottoa ja skaalautuvuutta useissa kohteissa, joissa IT-resurssit ovat rajalliset. Ottamalla käyttöön Perle IRG7440 5G -reitittimen yritykset saavat käyttöönsä on-demand-verkkoyhteyden, joka on nopea asentaa, helppo hallita ja varmistaa maksimaalisen käyttöajan.

Lue koko uutinen verkkosivuillamme: https://timeless.fi/uutiset/perle-systems/perle-systems-tuo-markkinoille-yritysluokan-edge-5g-reitittimet/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

Perle Systems
5G reititin

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia