Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Perle Systems on vuoden 2022 Network Computing Awards -kilpailun finalisti.

Bloggaus

IOLAN SCG konsolipalvelimet ja IRG7440 5G reitittimet ovat ehdolla viiteen palkintoon seuraavissa viidessä kategoriassa:

✔ Product of the Year: IRG7440 5G Router

✔ New Product of the Year: IRG7440 5G Router

✔ Hardware Product of the Year: IRG7440 5G Router

✔ Network Infrastructure Product of the Year: IOLAN SCG LWM Secure Console Servers

✔ Network Management Product of the Year: IOLAN SCG LWM Secure Console Servers

Aiemmin tänä vuonna Perle julkaisi IRG7440 5G reitittimen, joka tarjoaa 5G NR tai CAT20 LTE yhteydet IoT ja M2M sovelluksille. Missä tahansa rinnakkaisessa vertailussa IRG7440 5G reitittimessä on enemmän ominaisuuksia ja toimintoja kuin millään vastaavalla markkinoilla olevalla tuotteella. Ja koska se on suunniteltu toimimaan kriittisenä osana verkossa, Perle ei veloita vuosittaisia ​​tilaus- tai lisenssimaksuja toiminnan ylläpitämisestä, ohjelmistopäivitysten lataamisesta tai ominaisuuksien käytöstä.

Perle on ollut johtava sarjakonsolipalvelinten toimittaja IT-järjestelmien ulkopuoliseen hallintaan (OOBM) yli 20 vuoden ajan. Tuotteet ovat kehittyneet jatkuvasti, koska datakeskusten infrastruktuurien kasvaessa ne vaativat joustavuutta uusien vikakohtien tai haavoittuvuuksien käsittelemiseksi. Modulaariset IOLAN SCG LWM konsolipalvelimet tarjoavat useita konfiguroitavia vaihtoehtoja, joilla varmistetaan tietyn konsoliportin tyypin ja verkkomäärityksen saatavuus (kaikki 1U-koossa), jotta voidaan hallita kaikkea räkissä vaikka verkko on alhaalla. IOLAN SCG konsolipalvelimet on suunniteltu etäkäytön valvontaan, vikasietoisten yhteyksien käyttöön (Ethernet, LTE ja WiFi) ja provisiointiin. Joko asennettuna räkin yläosaan tai etäpaikkaan, verkkoinsinööreillä on suojattu etäyhteys kaikkiin laitteisiin sekä automaattinen konfigurointi- ja laiteohjelmistotiedostojen hallinta.

Linkki artikkeliin verkkosivuillemme: https://timeless.fi/uutiset/perle-systems/perle-systems-on-vuoden-2022-network-computing-awards-kilpailun-finalisti/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

IoT

Omat tagit

Perle Systems
5G reititin
OoB konsolipalvelin
konsolipalvelin
LTE konsolipalvelin

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia