Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pelikehitysyrityksen infrastruktuuri kuntoon parhailla AWS-käytännöillä

ReferenssiSkillwellin AWS-asiantuntemusta monipuolisesti hyödyntänyt Dazzle Rocks arvostaa palvelussa erityisesti joustavuutta, joka vastaa kasvavan startup-yrityksen tarpeisiin. 

Haussa kumppani pilvitoimintojen kehittämiseen

Helsinkiläinen mobiilipelejä valmistava startup-yritys Dazzle Rocks kääntyi Skillwellin puoleen kesällä 2020, kun heillä oli tarve yrityksen AWS-käytäntöjen kehittämiseen.

“Olimme alkaneet kerätä backlogia yrityksessä tarpeellisiksi näkemistämme infrastruktuurimuutoksista, mutta tarvitsimme lisää ihmisiä tai osaamista niiden toteuttamiseen. Koska meillä on pienehkö tiimi, joka keskittyy pelikehitykseen, oli järkevää hankkia ulkopuolista tukea pilvitoimintojen kehittämiseen,” kertoo Dazzle Rocksin CTO Alexander Schachtschabel.

“Tarvitsimme kumppanin, joka pystyisi tukemaan meitä startup-yrityksenä ja jonka voisimme luottaa ajattelevan etuamme tulevaisuutta silmällä pitäen. Minulla oli lyhyt luettelo AWS-sertifioiduista kumppaneista, jotka ovat valmiita työskentelemään pienempien yritysten ja startup-yritysten kanssa ja tältä listalta otimme yhteyttä Skillwelliin,” Schachtschabel sanoo.

“Heti ensimmäisen yhteisen palaverin jälkeen näkemykseni Skillwellistä oli, että he eivät etsi asiakkaansa haasteisiin vain ratkaisua, vaan nimenomaan parasta ratkaisua.”

Takana jo useita AWS-ympäristöä parantavia projekteja

Tällä hetkellä noin vuoden kestäneen yhteistyön aikana Dazzle Rocksin AWS-ympäristöä on kehitetty toimivammaksi ja toteutettu useita eri projekteja. Skillwellin avustuksella yrityksessä muun muassa siirryttiin käyttämään AWS Organisations -tilinhallintapalvelua, jonka kautta käyttäjät voivat hallita keskitetysti AWS-tilien ryhmiä sekä niitä koskevia työnkulkuja ja käytäntöjä.

“Skillwell auttoi meitä muun muassa AWS:n DevOps-pipelineissa ja ylipäätään sen varmistamisessa, että noudatamme parhaita käytäntöjä AWS-ympäristössämme. He myös ottivat meille käyttöön tehokkaamman käyttöönottoputken CodePipeline-, CodeBuild-, CodeDeploy- ja EC2 Image Builder -ohjelmilla. Toteutuksissa he pystyivät tarjoamaan joustavuutta, jota me kasvavana startupina tarvitsemme,” Schachtschabel toteaa. 

“Skillwell on vastannut tarpeisiimme erinomaisesti ja myös muokannut ratkaisuja käyttöönoton myötä nousseen palautteemme perusteella.”

Vahvuuksina joustavuus ja aito kehittämishalu

Schachtschabelin mielestä parasta yhteistyössä Skillwellin kanssa on ollut juuri joustavuus. 

“Emme tienneet kaikkia projektien vaatimuksia etukäteen, joten oli hienoa, että Skillwelliltä löytyi mukautumiskykyä. He ovat panostaneet siihen, että ymmärtävät käyttötapauksiamme, jotta toimintatapoja voidaan aidosti parantaa.” 

“Lisäksi oli hienoa saada ihmiset katsomaan tarkemmin tietoturvakäytäntöjä ja varmistamaan, ettemme tee virheitä niiden osalta.”

Dazzle Rocksissa ollaan myös tyytyväisiä yhteistyön avulla saavutettuihin lopputuloksiin ja siihen, että Skillwell on ollut tukena tarvittaessa vielä projektien päätyttyäkin.

“Heidän kollektiivinen tietämyksensä on auttanut meitä tulemaan tehokkaammiksi käyttöönotossa ja tavassa työskennellä AWS:n kanssa,” Schachtschabel sanoo.

Suosittelija:

On helppo suositella Skillwellin osaamista muillekin yrityksille. Kasvavana startup-yrityksenä meille Skillwell on ollut erinomainen kumppani. He pyrkivät aina tarjoamaan parasta palvelua asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Alexander Schachtschabel, CTO, Dazzle Rocks

Pinterest
Referenssin infoboxi
Skillwell Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Dazzle Rocks
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
Linux

Omat tagit

AWS Advanced Consulting Partner
AWS
DevOps

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia