Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

OPA - Digitaalinen ohjaamisen ja palautteen antamisen sekä etenemisen seurannan väline ammatilliselle oppilaitokselle

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Vantaan kaupunki : OPA - Digitaalinen ohjaamisen ja palautteen antamisen sekä etenemisen seurannan väline ammatilliselle oppilaitokselle

Tarjoukset 14.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:
Vd/4121/02.08.00.00/2019
https://tarjouspalvelu.fi/vantaa?id=251286&tpk=7790e407-165c-455f-9548-6e447cfc1740

Tarjouspyynnön kohteena on Vantaan kaupungin OPA - Digitaalinen ohjaamisen ja palautteen antamisen sekä etenemisen seurannan välineen hankinta ammatilliselle oppilaitokselle pilvipalveluna (SaaS-palvelu)(jäljempänä Ratkaisu tai Palvelu) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnalla haetaan yhtä (1) kokonaisvastuullista toimittajaa toimittamaan palvelua. Tilaaja hakee valmisratkaisua ja ratkaisun tulee olla käytössä asiakkailla. Kokonaisuuden käyttöönoton tulee olla yksinkertainen ja nopea. Järjestelmä tulee voida ottaa tuotantoon viimeistään kahden (2) kuukauden kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta. Hankinnan kohteena on Vantaan kaupungin Digitaalinen ohjaamisen ja palautteen antamiseen sekä etenemisen seurannan väline ammatilliselle oppilaitokselle soveltuva Palvelu, jota voidaan käyttää oppilaiden arviointeihin ja muihin vaatimusmääritysten mukaisesti. Palvelun käyttäjiä ovat ammatillisen oppilaitoksen henkilöstö, työharjoittelupaikkojen vastuuhenkilöt ja oppilaat. Ratkaisun käyttäjiä tulee olemaan noin 2 500 henkilöä, joista opiskelijoita on noin 2000 ja loput henkilökuntaa ja työpaikkaohjaajia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia