Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistorobotiikan (RPA) ylläpito- ja kehityspalvelut

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin kaupungin palvelukeskusliikelaitos

Tarjoukset 31.07.2019 klo 12.00 mennessä

Tämän hankinnan kohteena on kaupalliseen valmisohjelmistoon, tai ohjelmistoihin, perustuva ohjelmistorobotiikan (RPA) ratkaisu. Hankinnan kohteena olevan ohjelmistorobotiikan ratkaisun avulla tulee voida automatisoida Tilaajan määrittämiä manuaalisia työtehtäviä ja prosesseja. Ratkaisu tulee toteuttaa mallilla, jossa Tilaaja voi määrittää infran, missä ohjelmistorobotiikkatuotteet ja niiden käyttämät järjestelmät toimivat. Näitä järjestelmiä siis ei lähtökohtaisesti koskaan asenneta Toimittajan ympäristöön, vaan ne toimivat Tilaajan määrittämässä verkko- tai pilviympäristössä (ohjelmistorobotiikkatuotteiden osalta tavoiteympäristönä on Helsingin kaupungin Microsoft Azure-ympäristö). Ehdotetun ratkaisun pitää myös olla joustavasti muokattavissa, mikäli Tilaajan infraratkaisu myöhemmin muuttuu, esimerkiksi konesalikilpailutuksen tai muun vastaavan syyn myötä. Tällöin muutos projektoidaan ja siitä pyydetään erillinen kustannusarvio Toimittajalta. Toimittajan huoltoyhteydet ympäristöön toteutetaan SSL VPN-pohjaisesti.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia