Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistopalvelusta valmiusviestijärjestelmäksi

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä : TIETOPYYNTÖ: Ohjelmistopalvelusta valmiusviestijärjestelmäksi


Tämä ilmoitus on tietopyyntö, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyynnöllä kartoitetaan markkinatarjontaa, potentiaalisia toimittajia, hinnoittelumalleja ja kustannustasoa sekä muita hankintaan liittyviä kysymyksiä. Tarkoituksena on luoda sekä teknisesti että toiminnallisesti yhtenäinen valmiusviestijärjestelmä koko HYKS erva alueelle, jolla HUSilla on varautumistoiminnan yhteensovittamisvelvoite niin normaaliolojen häiriötilanteissa kuin poikkeusoloissakin. Ohjelmistopalvelua tullaan käyttämään valmiusviestintään ja henkilöstön töihin kutsuihin. Ohjelmistopalvelu mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän ennakkoon määritellyille käyttäjäryhmille valmiiden pohjien avulla monikanavaisesti. Järjestelmä tarjotaan valmiina SAAS-palveluna HUSille. Ohjeet tarkemman kuvauksen saamiseksi ja mahdollisen markkinavuoropuhelun läpivienti on kuvattu kohdassa II.2.4.

Pyydämme tarkempaa kuvausta varten olemaan yhteydessä osoitteeseen valmius@hus.fi. Lähetämmme vastauksena tarkemman kuvauksen tietopyynnön kohteesta sekä vastattavia kysymyksiä. Sähköpostiviestin aihekenttään pyydämme kirjoittamaan: " Kysymys tietopyynnöstä". Vastaukset tietopyyntöön on toimitettava osoitteeseen valmius@hus.fi viimeistään 16.8.2019. Sähköpostin aiheena tulee olla ”Vastaus tietopyyntöön”. Palveluntarjoajien on halutessaan mahdollista esittää tarkentavia kysymyksiä. Kaikki kysymykset liittyen tietopyyntöön pyydetään lähettämään 7.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen valmius@hus.fi. Sähköpostin aiheena tulee olla "Kysymys tietopyynnöstä”. Vastaukset tietopyyntöön käsitellään luottamuksellisesti siltä osin kuin ne sisältävät palveluntarjoajien liikesalaisuuksia. Saatamme pyytää lisätietoja hankinnasta kiinnostuneilta palveluntarjoajilta sekä tarjota mahdollisuuden tulla esittelemään ratkaisuaan ja kommentoida tarjouspyyntöasiakirjojen luonnoksia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia