Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen modernisoinnin hyödyt liiketoiminnalle ja loppukäyttäjälle

Bloggaus

Mitkä ovat modernisoinnin hyödyt? - 7 modernisoinnista syntyvää etua

Käyttäjäkokemus

Käyttäjäkokemus on tärkeä, koska käyttäjät ovat todennäköisemmin sitoutuneita ja tyytyväisiä palveluun, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa positiivisen kokemuksen. Modernisoinnin yhteydessä kehitetyt intuitiiviset käyttöliittymät ja responsiivinen suunnittelu tekevät sovellusten käytöstä sujuvampaa ja miellyttävämpää, mikä puolestaan vahvistaa asiakasuskollisuutta ja johtaa parempaan maineeseen.

Joustavuus 

Joustavuus puolestaan on tärkeää, koska nopea reagointi markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin antaa yritykselle kilpailuetua. Modernit ja skaalautuvat arkkitehtuurit mahdollistavat uusien ominaisuuksien ja päivitysten nopean käyttöönoton. Tämä tarkoittaa, että yritys voi helpommin mukautua muuttuviin olosuhteisiin ja tarjota asiakkailleen aina ajan tasalla olevia palveluita.

Kustannussäästöt

Kustannussäästöt ovat olennaisia, sillä ne vaikuttavat suoraan liiketoiminnan kannattavuuteen. Vanhojen sovellusten ylläpito ja vanhentuneiden teknologioiden käyttö voi olla kallista. Modernisointi vähentää ylläpitokuluja ja optimoi resurssien käyttöä, mikä vapauttaa budjettia muihin tärkeisiin liiketoiminnallisiin sarkoihin, kuten innovointiin ja markkinointiin.

Integraatiot

Integraatiokyvykkyydet paranevat modernisoinnin myötä, kun ohjelmistoja suunnitellaan yhteentoimiviksi eri modernien järjestelmien, alustojen ja rajapintojen kanssa. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan tehokkaamman toiminnan ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämisen saamalla ohjelmistot keskustelemaan keskenään tehokkaammin ja kattavammin.

Skaalautuvuus

Vanhentuneet ohjelmistot voivat joutua kamppailemaan kasvavien työmäärien tai muuttuvien liiketoimintatarpeiden kanssa. Modernisoimalla, sovellukset voidaan suunnitella skaalautuviksi horisontaalisesti tai vertikaalisesti, mikä mahdollistaa paremman suorituskyvyn sekä kyvyn vastata kasvaviin käyttäjämääriin tai laajeneviin liiketoimintatarpeisiin.

Kuvittele esimerkiksi, että palvelusi käyttäjämäärä kasvaa yllättäen räjähdysmäisesti. “On-premise” ohjelmiston kanssa pitää nopeasti lisätä uusia palvelimia, jotta palvelu toimii ongelmitta suurenkin käyttäjäliikenteen aikaan. Pilvipohjaisen modernisoinnin myötä skaalautuvuus ei tuota saman tyyppistä ongelmaa. Pilvipohjaiset ratkaisut ja skaalautuvat arkkitehtuurit mahdollistavat automaattisen resurssien lisäämisen tarpeen mukaan, jolloin palvelu kestää käyttäjämäärän heittelyn ilman keskeytyksiä, tehokkuuden menetystä tai suuria yllättäviä kuluja.

Tietoturva

Modernisointi edistää myös tietoturvaa, joka on ensisijaisen tärkeää, koska tietomurrot ja tietoturvarikkomukset voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja sekä toimijan maineelle että taloudelle. Vanhentuneet sovellukset ovat alttiimpia hyökkäyksille. Modernisoinnin myötä käyttöön otettavat uudet tietoturvastandardit ja teknologiat auttavat suojaamaan arkaluonteisia tietoja ja vähentämään riskejä.

Tekoäly ja koneoppiminen

Lopuksi, modernisointi mahdollistaa uusien teknologioiden, kuten tekoälyn, ja koneoppimisen hyödyntämisen. Tämä puolestaan johtaa innovatiivisten ominaisuuksien ja palveluiden kehittämiseen, jotka erottavat yrityksen kilpailijoista markkinoilla, joka antaa yrityksille kilpailuetua.

Modernisointi SaaS-palveluksi

Siirtymisen edut vanhasta ns. Legacy ohjelmistosta SaaS-pohjaiseksi ratkaisuksi ovat moninaiset ja voivat merkittävästi parantaa organisaation tehokkuutta, skaalautuvuutta ja kilpailukykyä nykypäivän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Siirtyminen SaaS-malliin poistaa tarpeen ylläpitää paikallista infrastruktuuria, mikä vähentää laitekustannuksia ja vapauttaa resursseja strategisempiin hankkeisiin ja haasteisiin.

SaaS:n “pay-as-you-go” hinnoittelumalli mahdollistaa ennustettavat ja hallittavat kulut, korvaten suuret alkuinvestoinnit joustavilla maksuilla käytön mukaan. Lisäksi SaaS helpottaa saumattomia päivityksiä, jolloin ohjelmistoa tai palvelua on helpompi pitää ajan tasalla uusimmilla ominaisuuksilla ja tietoturvapäivityksillä, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja tietoturvaa.

Siirtymällä SaaS-pohjaiseen ohjelmistoon loppukäyttäjät voivat käyttää ohjelmistoa mistä tahansa internet-yhteydellä varustetusta laitteesta, edistäen saavutettavuutta ja käytettävyyttä. Tämä lisääntynyt saavutettavuus ja joustavuus mahdollistaa uusia käyttötilanteita ja edistää parempaa käyttäjäkokemusta.

Yhteenvetona

Kaiken kaikkiaan ohjelmistojen modernisointi tarjoaa merkittäviä etuja liiketoiminnalle parantamalla tehokkuutta, käyttäjäkokemusta, joustavuutta, kustannustehokkuutta, integraatiokykyjä, skaalautuvuutta, tietoturvaa ja kilpailukykyä. Se mahdollistaa organisaatioiden ohjelmistojärjestelmien ja kaupallisten palveluiden sovittamisen kehittyviin liiketoimintatarpeisiin ja uusien teknologioiden hyödyntämisen kasvun ja menestyksen tukemiseksi.

Skillwell SaaS-palvelujen modernisointi

Meillä Skillwellillä teknologian aallon harjalla pysyminen ja uusimpien teknologioiden hyödyntäminen kehitystyössä ovat lähellä sydäntämme. Tarjoamme täyden modernisointi -palvelukokemuksen digitaalisen palvelun suunnittelusta, kehittämiseen ja toteutukseen.

Palvelussa yhdistyvät alan johtavat asiantuntijamme, huippuluokan Amazon Web Services (AWS) teknologiat, sekä syvä ymmärrys ohjelmistokehityksestä ja SaaS-palvelujen tarpeista.

Ota harppaus kohti tulevaisuutta modernisoimalla digitaaliset palvelusi ja yritysohjelmistosi kanssamme!

Voit lukea lisää digitaalisten palvelujen modernisoinnista täältä: SaaS-palvelujen modernisointi.

Pinterest
Skillwell Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Skillwell
AWS
AWS SaaS Factory
SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia