Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen laadunvarmistusta Solteqille

ReferenssiSolteq on digitaalisen kaupankäynnin asiantuntija, jolta löytyy kokonaisratkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin: taustaprosesseista aina asiakkaan ostokokemukseen saakka – toimitusketjun ohjaamisesta digitaaliseen markkinointiin. Solteq työllistää yli 500 asiantuntijaa kolmessa eri maassa ja tekee toimituksia Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.

VALA on toiminut Solteqin yhteistyökumppanina testauksen ja ohjelmistojen laadunvarmistuksen saralla vuodesta 2016 lähtien. Kumppanin valinnassa painottuivat joustava yhteistyö, korkea laatu, luotettavuus sekä aikaisemmat kokemukset VALAn laadukkaista asiantuntijapalveluista. Yhteystyö Solteqin kanssa on sujunut erinomaisesti heti alusta alkaen. VALA on pystynyt tuomaan ammattimaista laadunvarmistusta usean asiantuntijan voimin osaksi Solteqin toimitusprojekteja.

Pinterest
Referenssin infoboxi
VALA Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Solteq
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili VALA Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Omat tagit

ohjelmistotestaus

Siirry yrityksen profiiliin VALA Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Muita referenssejä

VALA Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia