Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Neljä syytä valita IBM Cloud Pakit konttien hallintaan

Bloggaus2020-luvulle tyypilliset nopeat muutokset muuttavat markkinoiden dynamiikkaa, uudistavat vanhoja liiketoimintamalleja sekä paljastavat erot asiakkaiden digitaalisen kyvykkyyden ja valmiuden suhteen. Riippumatta siitä, mihin suuntaan yrityksesi on menossa tai millaiseen toimintamalliin olette päätyneet, liiketoiminnan muutos perustuu vahvasti pilvipohjaisiin, dataa hyödyntäviin hybridiratkaisuihin.

Miten yritys onnistuu hyödyntämään pilviratkaisujen mahdollisuudet ja samalla varmistamaan liiketoimintakriittisten sovellusten hallinnan ja suojauksen niin omassa datakeskuksessa kuin sen ulkopuolellakin?

IBM Cloud Pakien avulla rakennat uusia pilvipohjaisia sovelluksia ja nykyaikaistat olemassa olevia ratkaisuja

Konttisovellusten rakentaminen edellyttää pilvi-investointeja sekä hallintatyökaluja ja erityisosaamista. Koska resursseista, kuten vaadittavasta osaamisesta, on usein pulaa ja projektit toteutetaan tiukoilla aikatauluilla, asiakkaat odottavat valmiita kokonaisratkaisuja nopeuttaakseen digitaalista muutosta ja innovaatioita. IBM Cloud Pak on tekoälypohjainen, hybridiympäristöön suunniteltu ohjelmisto. Sen avulla asiakkaat siirtyvät konttiaikaan helposti ja nopeasti, mutta samalla hallitusti.

Cloud Pakit optimoivat, automatisoivat ja ennustavat liiketoimintaprosesseja. Ne modernisoivat liiketoimintamalleja nopeasti ominaisuuksista, kestävyydestä tai turvallisuudesta tinkimättä. Cloud pakit yksinkertaistavat tiedon keruuta ja analysointia sekä älykkään automaation käyttöönottoa. Tämän lisäksi ne automatisoivat työvoimaa vaativia IT-prosesseja, mikä paljastaa tietoturvauhkia ja lisää toiminnan ketteryyttä.

Modernisoi, automatisoi, ennusta ja suojaa – Cloud Pakien neljä myyntivalttia

1. Modernisoi helposti

Kehitä ja hyödynnä pilvipalveluita missä tahansa ja mistä pilvestä tahansa. Valmiiksi integroidut konttiratkaisut ja -ohjelmistot auttavat yksinkertaistamaan modernisointia. Yritystason pilvipohjaiset teknologiat sekä ohjelmisto- ja SaaS-kumppaneiden ekosysteemi tarjoavat pääsyn yli 70 työkaluun helpottamaan käyttöönottoa.

2. Ennusta ja ennakoi tulevaa

Ennusta ja ennakoi keräämällä, järjestämällä ja analysoimalla dataa riippumatta tiedon tyypistä tai sijainnista. AI- ja datakyvykkyyksien lisäksi Cloud Pakien osana toimii suomea ymmärtävä tekoälyratkaisu IBM Watson. Se yksinkertaistaa kokonaisuutta ja nopeuttaa tekoälyä hyödyntävien tiedonhallinnan ratkaisujen käyttöönottoa.

3. Automatisoi tarpeen mukaan

Tekoälyä hyödyntävä automaatio auttaa älykkäiden työnkulkujen toteutuksessa. Oli kyse sitten toistuvien tehtävien automatisoinnista tai vielä monimutkaisemmista toiminnoista, voit toteuttaa erilaisia työnkulkuja yritykseesi tekoälyn ja koneoppimisen avulla. Automaatio auttaa parantamaan tuottavuutta, jolloin varmistat laadukkaan lopputuloksen niin asiakkaalle kuin itsellesikin.

4. Turvaa toimintasi

Cloud Pakit auttavat minimoimaan hybrideihin monipilviympäristöihin liittyviä uhkia, hallitsemaan riskejä ja varmistamaan toiminnan standardien- ja vaatimustenmukaisuuden. Integroimalla tämänhetkiset tietoturvaratkaisusi osaksi Cloud Pak -kokonaisuutta varmistat laajan ymmärryksen ja näkymän ympäristöösi kohdistuvista riskeistä.

Edelläkävijä hankkii kilpailuetua tarjoamalla asiakkailleen konttiteknologiaa nyt

Kiinnostuitko? Jatketaan keskustelua!

Ota yhteyttä Petriin tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.

Petri Böhm, maajohtaja, Pedab Finland Oy

puh. +358 40 162 7969

petri.bohm@pedab.fi

Pinterest
Pedab Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pedab Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva

Teknologia

IBM

Siirry yrityksen profiiliin Pedab Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pedab Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Pedab Finland - Muita referenssejä

Pedab Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia