Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mutkaton Office 365 käyttöönotto - miten kannattaa varautua

BloggausVaroitus! Office365:n käyttöönotto saattaa johtaa työkulttuurin muutokseen ja työtehon lisääntymiseen. Ammattilaisen avulla Office 365:n käyttöönotto sujuu mutkattomasti ja pääset loikkimaan yleisimpien sudenkuoppien yli.

Kokosimme sinulle vinkit, miten varaudut hyvin Office 365 -käyttöönottoon. Huoleton, mutta tehokas O365 -webinaaritallenne antaa vinkit O365:n tehokäyttöön. Lataa tallenne tästä.

TUNNISTA SUDENKUOPAT


Yrityksen siirtyessä paikallisista Office-paketeista O365-järjestelmään, sähköpostilaatikoiden siirtymisessä voi tapahtua kriittisiä virheitä: koko sähköpostilaatikko tai kalenterin tapahtumat voivat kadota taivaan tuuliin. Monen yrityksen asiakashistoria käytyine keskusteluineen on vain ja ainoastaan henkilökunnan sähköposteissa, ja tietojen katoaminen voi tarkoittaa suuria rahallisia menetyksiä. Skypessä olevat yhteystiedot, keskustelut ja puheluhistoria kuuluvat samaan kategoriaan: tietoja, joita pitää päästä katsomaan jälkikäteen, että muistaa mitä asiakkaiden kanssa on puhuttu, tai milloin on viimeksi kontaktoitu. Kokemuksemme mukaan Skype-käyttäjätileillä on taipumus kadota Office 365 käyttöönoton yhteydessä, jos asiaan ei kiinnitä erityistä huomiota. Hyvä O365-kumppani osaa tunnistaa sudenkuopat, ja kantaa täyden vastuun, jos käyttöönotto epäonnistuu tavalla tai toisella.

HYVÄ ENNAKKOSUUNNITTELU - OFFICE 365 LISENSSIT JA MUUTA

Office 365 on moniulotteinen kokonaisuus, josta voi ottaa käyttöön kaiken mahdollisen tai vain muutamia tuotteita, yrityksen tarpeen mukaan. Hyvällä ennakkosuunnittelulla tehdään käyttöönotosta mutkatonta ja säästetään projektin ja ylläpidon kustannuksissa. Siksi ennakkosuunnittelu on asia, johon kannattaa budjetoida niin aikaa, kuin rahaakin.

Asiantuntijamme auttavat selvittämään, mitkä ovat yrityksesi todelliset tarpeet, kuten:

-Mikä on Office 365 palvelun hinta yrityksille ja missä kohtaa voidaan hakea säästöjä
-Millaisia sähköpostilaatikoita on (jaettuja laatikoita, resurssilaatikoita)
-Kuinka monta käyttäjää, millaisia käyttäjäryhmiä – osa toiminnoista skaalautuu, osa vaatii käsityötä jokaisen käyttäjän kohdalla
-Millaista identiteetinhallintaa yritys tarvitsee
-Mitkä tuotteet palvelevat yrityksen liiketoimintaa parhaiten
-Miten laajaa käyttöönottokoulutusta henkilöstö tarvitsee
-Millaisten järjestelmien kanssa O365:n täytyy osata puhua

OMAT AIKARESURSSISI

Helpoimmillaan Office 365 käyttöönotto ei muuta yrityksesi päivittäisissä rutiineissa mitään, etenkin jos käytössä on ollut aiemmin Office 2016. Parhaimmillaan se mullistaa liiketoiminnan kokonaan. Käyttöönottoon ja oppimiseen kulutettua aikaa on siis hankalaa arvioida kattavasti. Parhaiten Office 365 käyttöönotto sujuu hyvän kumppanin kanssa. Yrityksesi resursseja säästää, kun prosessia hoitaa joku, jolla on kertynyt runsaasti kokemusta vastaavista projekteista.

Mietitkö miten hallita ja käyttää Office 365-palvelua tietoturvallisesti ja tietosuojastandardien mukaan? Kuuntele webinaaritallenteemme:

Webinaaritallenne: Tietoturvallinen ja -suojattu Office 365

Pinterest
Valtti  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Office 365
Webinaari

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia