Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MTV:n uuteen pääkonttoriin Hybridityöhön suunniteltu Smart Office-ratkaisu

ReferenssiMTV muutti uuteen pääkonttoriin, jossa keskityttiin resurssien tehokkaaseen jakamiseen ja hybridityöskentelyn tukemiseen. Tavoitteena oli tehdä tiimien yhteistyö toimistolla helpoksi nykyaikaisessa hybridityöskentelymallissa. Kokoushuoneet ja tilapäiset työskentely- ja yhteistyötilat olisi voitava jakaa helposti tiimien kesken.

Käytetyt Ratkaisut

MTV käyttää Steerpath Hybrid Workplace App Enterprise -sovellusta, jossa on lisänä käyttöasteenmittausmoduuli.

MTV Oy:n digitaalisen työpaikan päällikkö Anna Rusanen sanoo, että ennakoitavissa oleva toimistokäynti tekee toimistopäivistä tuottavampia ja miellyttävämpiä. Steerpath Workplace App antoi työntekijöillemme helpon tavan suunnitella, milloin he työskentelevät toimistolla. Kun toimistolla ollaan, erilaiset tilat, ovat helposti saatavilla yhden sovelluksen kautta. Sovellus on tarjonnut työntekijöille helpon kanavan antaa palautetta siitä, miten työpaikka tukee heidän tapaansa työskennellä. Tämä yhdistettynä monipuoliseen analytiikkaan on antanut meille tehokkaan työkalun, jolla voimme parantaa tiloja uutta työskentelytapaa varten.

Saavutetut Hyödyt

Intuitiivisen ja helppokäyttöisen sovelluksen ansiosta ratkaisun käyttöönotto koko yritykseen oli helppoa. Steerpathin tiimi teki ratkaisun käyttöönotosta helppoa sekä työntekijöille että ylläpitäjille. Sovellus on käytössä yli 80-prosenttilla työntekijöissä ja tiimeissä.

Yksi syy siihen, miksi Steerpath-sovellus on otettu niin laajasti käyttöön, on sen kyky tukea sekä lähityön että etänä tehtävän työn suunnittelua. Koska sovellus ei keskity vain perinteisiin Smart Office -ominaisuuksiin, se on merkityksellinen työntekijöille joka päivä - kotona, toimistossa tai liikkeellä.

Kun työntekijät tulevat toimistoon, resurssien, kuten kokoushuoneiden, tilapäistilojen ja työpöytien jakaminen on helppoa sovelluksen interaktiivisen 3D-pohjapiirroksen avulla. Integrointi Microsoft Office 365:n kanssa mahdollistaa saumattoman loppukäyttäjäkokemuksen.

MTV on toteuttanut työpaikalla muutoksia, jotka perustuvat Steerpath-palvelun keräämiin tietoihin ensimmäisten kuuden kuukauden aikana. Järjestelmän antamat objektiiviset tiedot tilankäytöstä ja hybridityöskentelytavoista auttavat varmistamaan, että työtilat vastaavat nykyaikaisten hybridityöskentelytapojen ja tiimien tarpeita.

Suosittelija:

Our employees have widely adopted the Steerpath workplace app. It has made it easy to get a rolling start to our new offices with team office day planning and meeting room reservations. For our management, it has given insight into how our hybrid working practices are in and out of the office.

Anna Rusanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Steerpath Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MTV Oy
Ajankohta: 2023 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Rusanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Steerpath kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
IoT
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Kiinteistöala
Telekommunikaatio

Teknologia

Azure
CAD
Microsoft
Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

smart office
tilanvaraus
indoor positioning
hybridiympäristö
Hybridityö
käyttöaste
Analytiikka
analytiikka-alusta
analytiikkaratkaisu
IoT
älykäs toimisto
älytoimisto

Siirry yrityksen profiiliin Steerpath kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Steerpath - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Steerpath - Muita referenssejä

Steerpath - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia