Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mobiilisovelluskehitys

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Oulun yliopisto

Tarjoukset 02.07.2019 klo 15.00 mennessä

Hankinnan kohteena ovat erikseen sovittavien yliopistossa käytössä olevien/käyttöön tulevien mobiilisovellusten kehityspalvelut, jotka sisältävät mm. ohjelmistokehitystä, arkkitehtuurisuunnittelua, käyttöliittymäsuunnittelua ja muita ohjelmistoprojekteissa tarvittavia osa-alueita määrittelytyöstä ylläpitotehtäviin. Oulun yliopistossa on toistaiseksi toteutettu täysin natiiveja (ei hybridisovellus) mobiilisovelluksia sekä Android- että iOS-alustoille. Sovellukset ovat joko täysin itsenäisiä mobiilisovelluksia tai niihin liittyy web-ympäristössä responsiivisesti toteutettu back end. Front endin toteutusteknologioina on ollut toistaiseksi Java ja Swift. Tyypillisimmin käytetyt tietokannat ovat SQL Server, MariaDB ja MySQL. Tietoa eri järjestelmien välillä jaetaan REST-rajapintojen avulla.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia