Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten ulkoistettu IT voi auttaa säästämään?

BloggausKustannuksissa säästäminen on nyt monen yrityksen agendalla. Miten tämän saa sovitettua IT:hen ja ulkoiseen palveluntarjoajaan? Helposti, mutta jos lähtee säästämään vääristä kohdista, se puraisee ikävästi myöhemmin ja pahimmillaan saattaa jopa kaataa koko liiketoiminnan.  

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö rahojen järkevämmällä käytöllä voisi saada myös säästöä. Asiantuntijaa konsultoimalla voi tunnistaa helpommin, miten kustannustehokkaasti nykyistä IT:tä käytetään ja millä toimilla sitä voisi parantaa. IT-palveluntarjoaja voi toimia neuvonantajana ja auttaa yritystä suunnittelemaan pitkän aikavälin IT-strategian, joka on taloudellisesti kestävä.  

Alla muutama esimerkki keinoista, millä IT-palveluntarjoaja voi parantaa IT:hen laitettujen eurojen hyötysuhdetta: 

Automatisoimalla saa työtunnit hyödyllisempään käyttöön 

Työtunnit maksavat ja monet erityisesti toisteiset työt ovat automatisoitavissa. Automatisointi vähentää myös käsipelillä tehtävien virheiden määrää. Huono automatisaatio puolestaan voi itsessään aiheuttaa virheitä. IT-palveluntarjoaja voi auttaa yritystä tunnistamaan kohtia, joissa automatisaatiosta olisi hyötyä ja löytämään parhaan ratkaisun sen automatisoimiseksi. Automatisaatio vaatii myös ylläpitoa, jotta se toimii jatkossakin. 

Tietoturvapalvelut suojaavat niin selustasi kuin tulevaisuutesi 

Säästäminen ei tarkoita turvallisuuden laiminlyöntiä, eikä tietoturva tarkoita kaiken tarpeetonta monimutkaistamista. Liian monimutkaiset ja hankalat tietoturvajärjestelyt voivat johtaa siihen, että työntekijät käyttävät tietoturvaa merkittävästi heikentäviä ”oikoteitä” arjessaan. 

IT-palveluntarjoaja voi auttaa yritystä suojaamaan tietojaan ja järjestelmiään tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti yrityksen ja työntekijöiden tarpeet huomioiden. Tietoturvapalvelut auttavat ehkäisemään tietomurtoja ja säästymään potentiaalisilta – hyvin kalliiksi tulevilta – katastrofeilta. Lisäksi IT-palveluntarjoaja auttaa valvomaan tietoturvaa ja reagoimaan nopeasti uhkiin. 

Pilvipalvelut ja skaalautuvuus – älä maksa tyhjästä 

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden siirtyä perinteisistä paikallisista palvelimista pilvipohjaiseen infrastruktuuriin. Tämä ei ainoastaan säästä kustannuksia laitteiden ja ylläpidon suhteen, vaan mahdollistaa myös resurssien skaalautumisen tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisestä kapasiteetista, vaan voit lisätä sitä tarpeen mukaan.  

On myös hyvä huomioida, että omista palvelimista pilvipalveluihin siirtyminen on usein hieman isompi projekti, jossa on hyvä olla asiantuntija mukana. Hyvä IT-palveluntarjoaja auttaa valitsemaan ja ottamaan tarkoituksenmukaiset palvelut käyttöön ja hyödyntämään niitä kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti.  

Etätyö säästää toimitilakuluissa 

Etätyömahdollisuus ovat taloudellisesti houkutteleva vaihtoehto. IT-palveluntarjoaja voi auttaa yritystä muodostamaan käytännöt ja toteuttamaan etätyöratkaisut, mitkä mahdollistavat sujuvan ja turvallisen tietojen käsittelyn.  

Säästäminen ja tehokkuus eivät aina vaadi suuria uhrauksia, vaan oikeilla IT-ratkaisuilla voit optimoida liiketoimintasi kustannuksia ja tehostaa toimintaasi. Ammattitaitoinen IT-palveluntarjoaja osaa tunnistaa ja hallita näissä lymyilevät vaaranpaikat.

Pinterest
Konehukka Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Konehukka kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala
Prosessiteollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kustannustehokkuus
kustannussäästö
IT-ulkoistus
Etätyö

Siirry yrityksen profiiliin Konehukka kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konehukka - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Konehukka - Muita referenssejä

Konehukka - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia