Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten teidän IT voi? 3 askelta yrityksen IT:n kehitykseen

BloggausNiin isojen kuin pientenkin yritysten täytyy kehittää IT:tään pysyäkseen toimintakuntoisena. Markkinat, työkalut ja tietoturvauhat kehittyvät jatkuvasti ja asettavat uusia haasteita – mutta toisaalta myös mahdollisuuksia. Teimme Konehukalla pienen listan siitä, miten lähteä liikkeelle IT:n kehittämisen kanssa. Tämän voi luonnollisesti tilata Konehukalta, mutta lista toimii myös karkeina suuntaviivoina itsenäiseen kehitystyöhön. Tämä skaalautuu niin isompien kuin pienyritystenkin tarpeisiin. 

1. Kartoitus 

Kaikki lähtee liikkeelle yrityksen nykyisen tilanteen kartoittamisesta. Sen lisäksi, että kartoituksessa käydään läpi se, millaista ja minkä ikäistä laitteisto on, käydään myös läpi muu ICT:n kokonaistilanne:  

  • Tietoturva: sen nykyinen tilanne ja haavoittuvuudet 
  • Käytännöt ja prosessit: millaisia käytäntöjä ja prosesseja yrityksellä on käytössä liittyen esimerkiksi salasanoihin, muutostenhallintaan ja palvelupyyntöihin. 
  • Varmuuskopiointi: miten, minne ja millä aikataululla varmuuskopiointi toimii. 

Sen lisäksi kartoitetaan muut riskit, ongelmakohdat ja käyttäjien kipupisteet, koulutustarpeet sekä se, mikä toimii nyt hyvin ja kuten pitääkin. 

2. Tavoitteet ja suunnitelma 

Kartoituksen jälkeen määritellään yhdessä niin yrityksen johdon kuin käyttäjien kanssa tavoitteet ja toiveet IT:lle. Sen perusteella suunnitellaan mitä jää, päivitetään ja tuodaan uutena osaksi kokonaisuutta ja millaisella aikataululla muutokset toteutetaan, jotta liiketoiminta voi jatkua mahdollisimman keskeytyksettä. Samalla määritellään, mikä taho on vastuussa mistäkin prosessista ja millä mittareilla toteutuksen onnistumista arvioidaan. 

3. Toteutus 

Viimeisenä tulee muutosten toteutus. Muutokset testataan ensin ja viedään sen jälkeen hallitusti käyttöön. Tässä kohtaa on usein tarpeen tehdä yhteistyötä vanhan toimijan kanssa ja käyttää pilottiryhmiä, joilla muutosten toiminta tarkistetaan. 

Jos teitä kiinnostaa yrityksenne IT:n kehitys ja kaipaatte siinä ammattimaista apua, keskustelemme mielellämme lisää kanssanne. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi suoraan Mikko Ollanketoon (ollis@konehukka.fi / +358 (0)40 6709707). 

Kerromme myös reilusti, jos meillä ei riitä rahkeet toteuttamaan IT:nne kehitystä toivomassanne laajuudessa tai aikataulussa. Lupaamme vain sen, minkä voimme pitää. 

Pinterest
Konehukka Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Konehukka kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Konehukka kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konehukka - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Konehukka - Muita referenssejä

Konehukka - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia