Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asianajotoimisto Oksanen ja Konehukka: Yhteistyössä uusi toimisto pystyyn

ReferenssiOlimme esittelemässä yritystä eräälle potentiaaliselle asiakkaalle. Keskustelu eteni sujuvasti asiasta toiseen ja päädyimme juttelemaan siitä, miksi laittaa oma yritys pystyyn. Mukana olleen Aarni Oksasen oma kiinnostus yrityksen perustamiseen sai tästä sen tarvittavan kipinän ja hän päätti laittaa oman asianajotoimiston pystyyn. Päätimme yhdessä, että Konehukka ottaa heti vastuun IT-infrasta verkkosivuja myöten Oksasen uudessa yrityksessä. 

Aloitimme suunnittelun niin verkkosivujen, kuin myös toimiston omien laitteiden suhteen. Vaikka yhteistyö oli sujuvaa ja nopeaa, niin kaikkeen emme kuitenkaan voi vaikuttaa. Suunnitelmamme saivat pieniä takapakkeja siitä, että kiinteistössä ei oltu lupauksista huolimatta vedetty kaapelointia jokaiseen huoneeseen ja kerrokseen verkkoa varten.  

Ei olekaan tavatonta, että projekteissa tulee isompia tai pienempiä yllätyksiä, joihin täytyy sopeutua. Ratkaisuna tähän yllätykseen laitoimme toimistoon kokonaan toisen merkkisen laitteen. Sekään ei toiminut heti. Teimme yhdessä operaattorin kanssa vianmäärityksen 4G-mobiilireitittimelle ja onnistuimme luomaan vakaan ja luotettavan yhteyden toimiston tarpeisiin. 

Nettisivujen teko ja yhteistyö niin asiakkaan kuin myös graafisen suunnittelijan kanssa toimi varsin sujuvasti ja saimme kiitosta nopeasta reagoinnista heidän toiveisiinsa.  

Ymmärrämme hyvin uusien yrityksien tarpeita ja voitkin saada meiltä tarvitsemasi avun uuden yrityksesi IT:n pystyttämisessä ja ylläpidossa sekä sen ongelmien hukkaamisessa. Pääset sillä tavoin heti keskittymään enemmän siihen, mitä nyt sitten oikeasti halusitkaan tehdä – se kun tuskin on tuliterän toimistosi verkko- tai tulostusongelmien selvitys. 

Suosittelija:

Aarni Oksanen, asianajaja ja yrittäjä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konehukka Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Asianajotoimisto Oksanen
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Konehukka kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Azure
WordPress
Windows

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Verkkosivut
Verkon vianhaku

Siirry yrityksen profiiliin Konehukka kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konehukka - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Konehukka - Muita referenssejä

Konehukka - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia