Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä IFS Cloud tarjoaa valmistavan teollisuuden yrityksille?

BloggausIFS Cloud on luokkansa johtava ERP-järjestelmä, jossa yhdistyy vahvat valmistavaa teollisuutta tukevat toiminnot ja sovellukset yhdessä järjestelmässä. IFS Cloud mahdollistaa omalle liiketoiminnalle tarpeellisten ominaisuuksien ja toimintojen sisällyttämisen tuotteeseen, kuten talous, henkilöstöpääoman hallinta, asiakassuhteiden hallinta, toimitusketjun hallinta ja paljon muuta. IFS Cloud on erityisesti valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmä, missä on laajat valmistuksen, logistiikan, projektinhallinnan ja jälkimarkkinoinnin toiminnallisuudet.

IFS Cloud mahdollistaa valmistavan teollisuuden yrityksien integroida ja upottaa älykkäät ratkaisut suoraan tuotantoprosesseihin pilvipohjaisesti. Se tarjoaa optimaaliset aikataulutus-, suunnittelukoordinointi- ja toteutusprosessit kattaen valmistussyklin kaikki osa-alueet – suunnittelusta toimitukseen. IFS Cloud tukee valmistusprosessin kaikkia vaiheita kaikille työntekijöille, mikä helpottaa monentyyppisen valmistuksen suunnittelua, toteuttamista, ohjaamista ja analysointia. IFS ERP-järjestelmä tukee vahvasti erillis-, prosessi- ja mixed-mode -valmistusta eli esimerkiksi yhdistelmänä make-to-order, engineer-to-order ja varastoon valmistus. 

Mukana kehityksessä

Modernissa liiketoiminnassa organisaatioiden tulee olla ketterä eli mukautua nopeisiin muutoksiin ja olla mukana kehityksessä. IFS Cloud:in viimeisin päivitys R21R2 julkaistiin syksyllä 2021. R21R2 päivityksessä valmistavalle teollisuudelle korostettiin IFS Cloudin: 1. Parempaa ketteryyttä saman päivän suunnittelussa, mikä mahdollistaa suuremman tuotannon tehokkuuden ja nopeamman toimituskierroksen. 2. Laajempi Shop Floor -raportointi tehtaalla syvemmän liiketoimintatiedon ja yhdistettyjen koneiden reaaliaikaisen tiedon avulla. 3. Shop Floor Workbench:in parannettu mobiililaitekokemus tuottaa aikasäästöjä.

Työrutiinit kaikilta ruuduilta 

IFS:n järjestelmä tarjoaa Aurena web-käyttöliittymän, mahdollistaa tuotannon työntekijän normaalien työrutiinien tekemisen kaikilta ruuduilta. IFS Cloud tarjoaa valmistusprosessin raportointiin toiminnon, IFS Shop Floor Workbench:in, joka mahdollistaa tuotannontyöntekijän tuotantotietojen raportoinnin käyttäjäystävällisesti ja helposti miltä vain ruudulta. Muita relevantteja IFS-järjestelmän toiminnallisuuksia ovat muun muassa B2B portaali, joka mahdollistaa helpon suoran yhteyden dataan toimittajan ja asiakkaan välillä turvallisesti.

Tutustu IFS Cloudin Aurena webkäyttöliittymään ja toiminnallisuuksiin: IFS Shop Floor Workbench | IFS B2B Portals | IFS Lobby 

Lataa valmistavan teollisuuden IFS Cloud esite ja tutustu lisää IFS ERP-järjestelmään.

Lue lisää Aveson IFS ERP -palveluista.

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS
IFS Applications
IFS Cloud
IFS ERP

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia