Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi IFS Cloud? 5 tapaa, millä IFS Cloud erottuu muista

BloggausJulkaistu ensimmäisen kerran blog.ifs.com. Kirjoittanut IFS.

Yrityksenä IFS on ollut tänä vuonna kaikkea muuta paitsi hiljainen. Helmikuussa IFS julkaisi uudistetun brändi-ilmeensä näyttävästi Times Squaren ja Burj Khalifan isoissa valoissa sekä isojen televisioyhtiöiden, isojen kansainvälisten aikakausi- ja uutislehtien välityksellä. Lisäksi maaliskuussa IFS julkaisi yrityksensä historian suurimman tuotelanseerauksen: IFS Cloudin. IFS esitteli tuotteensa yksityiskohdat kahden päivän lanseeraustapahtumassa, antoi haastatteluja kattavasti eri medioissa sekä esitteli IFS Cloudin perinpohjaisesti IFS:n viimeisessä MindFuel numerossa.

Tässä artikkelissa esitellään tiivistetysti IFS Cloudin ydinvahvuudet. Alapuolella on listattuna IFS Cloudin viisi tapaa, millä uusi tuote ja alusta eroaa muista alan kilpailijoista.

1. Ainutlaatuinen toimialan syvyys

IFS Cloudin avulla voit hyödyntää toimialan kokemusta ja asiantuntemusta, jota et yksinkertaisesti löydä muista tuotteista. Toimialakeskeiset kiihdyttimet auttavat sinua implementoimaan paljon tehokkaammin, mitä edesauttaa myös personoidut aula-alueet, raportit ja dashboardit, joita tarvitset nopeaan ja tarkkaan päätöksentekoon.

2. Yksi tuote, luokkansa johtavia ratkaisuja

IFS Cloudissa pääset käsiksi kaikkiin IFS:n ratkaisuihin ja ominaisuuksiin yhdestä samasta tuotteesta, joka on rakennettu yhteiselle alustalle. Alustassa voit ottaa käyttöön vain tarvitsemasi ominaisuudet ja lisätä niitä liiketoimintasi tarpeiden muuttuessa. Kaikki tämä yhdellä yhteisellä käyttäjäkokemuksella, yhdellä taustalla olevalla teknologiainfrastruktuurilla ja uusilla ominaisuuksien päivityksillä puolen vuoden välein.

3. Uusia käyttövalmiita innovaatioita sisällytetty tuotteeseen

IFS Cloud tuo uudet teknologiat, kuten tekoälyn, koneoppimisen ja lisätyn todellisuuden toimintaan ja niillä on selkeä liiketoiminnallinen merkitys ja arvo – heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ominaisuuksien upottaminen tuotteen sydämeen tarkoittaa, että hyödynnät uusimmat ja tärkeimmät teknologiat ilman kalliita tai pitkiä pilottiprojekteja.

4. Valinnanvaraa käyttöönottoon säilyttäen toiminnallisen yhdenmukaisuuden

IFS tarjoaa valikoiman käyttöönottomalleja IFS Cloud -ohjelmistollesi riippuen siitä, missä haluat ajaa järjestelmää. Riippumatta valitsetko pilvi-, etä- tai itsehallinnoitavan mallin, saat täsmälleen saman toiminnallisen ratkaisun ilman kompromisseja, pakotettuja päivitysaikoja tai rajoituksia siitä, miten voit räätälöidä sen omaksi.

5. Miellyttäviä tuotekokemuksia

Responsiivinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu on rakennettu miellyttämään. Se on helppo konfiguroida ja mukauttaa toimimaan samalla tavalla kuin sinä toimit: riippumatta oletko kotona, ulkona tai varastossa. Sen mukana tulee laajempi IFS -elinkaarikokemus ja portaalit, jotka tukevat kuinka ostat, implementoit, operoit ja laajennat järjestelmää.

Lisätietoja IFS Cloudista on osoitteessa ifs.com/cloud.

Turustu Aveson IFS ERP -palveluihin.

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS Cloud
IFS ERP
IFS Applications

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia