Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Hansel Oy : Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-016686

Puitejärjestelyn kohteena on jakelukanava Microsoft-ohjelmistotuotteille. Lisäksi puitejärjestely kattaa kyseisiin tuotteisiin liittyvän myynnin tukipalveluineen, asiakaspalvelun sekä hallinnointipalvelun (käyttöoikeuskirjanpito ja -rekisterin ylläpito). Lisäksi puitejärjestely kattaa tuotteiden hankintaan liittyvän koulutuksen ja neuvonnan sekä erikseen veloitettavan ohjelmisto-omaisuuden hallintaan liittyvän konsultoinnin. Puitejärjestely on kolmivuotinen. Sopimusta on mahdollisuus jatkaa yhdellä (1) vuodella.

Pyydämme kilpailutuksesta kiinnostuneita ilmoittautumaan tekniseen vuoropuheluun sekä ilmoittamaan samalla yhteystietonsa sähköpostitse osoitteeseen kilpailutus@hansel.fi, otsikolla "Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)". Pyydämme tekemään ilmoittautumisen 30.8.2019 mennessä, mutta ilmoittautuminen on mahdollista myös tämän jälkeen. Kilpailutuksesta kiinnostuneet tarjoajat voivat lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen aiheeseen liittyvää materiaalia, joista tarjoajan mielestä Hanselin tulisi olla tietoinen kilpailutuksen valmistelussa. Huomioittehan, että kyseessä on ennakkotietoilmoitus. Tällä ilmoituksella ei pyydetä tarjouksia. Hanselin yhteyshenkilönä kilpailutuksessa toimii johtava konsultti Tommi Nurmi (etunimi.sukunimi(a)hansel.fi ).

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia