Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Hansel Oy : Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-016686

Puitejärjestelyn kohteena on jakelukanava Microsoft-ohjelmistotuotteille. Lisäksi puitejärjestely kattaa kyseisiin tuotteisiin liittyvän myynnin tukipalveluineen, asiakaspalvelun sekä hallinnointipalvelun (käyttöoikeuskirjanpito ja -rekisterin ylläpito). Lisäksi puitejärjestely kattaa tuotteiden hankintaan liittyvän koulutuksen ja neuvonnan sekä erikseen veloitettavan ohjelmisto-omaisuuden hallintaan liittyvän konsultoinnin. Puitejärjestely on kolmivuotinen. Sopimusta on mahdollisuus jatkaa yhdellä (1) vuodella.

Pyydämme kilpailutuksesta kiinnostuneita ilmoittautumaan tekniseen vuoropuheluun sekä ilmoittamaan samalla yhteystietonsa sähköpostitse osoitteeseen kilpailutus@hansel.fi, otsikolla "Microsoft-käyttöoikeuksien jakelu- ja hallintapalvelut 2020 - 2023 (2024)". Pyydämme tekemään ilmoittautumisen 30.8.2019 mennessä, mutta ilmoittautuminen on mahdollista myös tämän jälkeen. Kilpailutuksesta kiinnostuneet tarjoajat voivat lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen aiheeseen liittyvää materiaalia, joista tarjoajan mielestä Hanselin tulisi olla tietoinen kilpailutuksen valmistelussa. Huomioittehan, että kyseessä on ennakkotietoilmoitus. Tällä ilmoituksella ei pyydetä tarjouksia. Hanselin yhteyshenkilönä kilpailutuksessa toimii johtava konsultti Tommi Nurmi (etunimi.sukunimi(a)hansel.fi ).

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia