Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maksuliikennejärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Mico Botnia Oy Ab

Tarjoukset 26.11.2019 klo 23.00 mennessä

Mico Botnia (tilaaja) pyytää tarjousta maksuliikennejärjestelmästä. Hankinta kilpailutetaan avoimella hankintamenettelyllä, ja kyse on ennakoidulta kokonaisarvoltaan kansallisen kynnysarvon ylittävästä hankinnasta. Hankintailmoitus on julkaistu Hilmassa (hankintailmoitukset.fi) 5.11.2019.

Maksuliikennejärjestelmä hankitaan toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Tilaaja valitsee yhden toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Toimittajan tulee täyttää tilaajan määrittämät vähimmäisvaatimukset. Toimittaja valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen poh-jalta hinta- ja laatuvaatimukset huomioiden.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia