Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maailman suurimmalla mediatoimistokonsernilla sykkii ketterä sydän

ReferenssiTaskmillin Agile Coachin avulla GroupM sai tuotua ketterät menetelmät käytäntöön menestyksekkäästi.

GroupM on maailman suurin mediatoimistokonserni, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan jatkuvaan kehitykseen ja läpinäkyvyyteen – myös sisäisesti. Alansa johtava yritys kääntyi Taskmillin puoleen, kun konsernin oli aika kehittää sisäisiä toimintatapoja tulevaisuuden tarpeita vastaamaan.

GroupM:n alkuperäinen tarve oli sisäisen työkalun käyttöönotto ja laajempi työtapojen ketteröittäminen. Asiakkaan tavoite oli selkeä – työkalu haluttiin käyttöön nopealla aikataululla, mutta kuitenkin niin, että työntekijät ehtisivät ottamaan sen haltuun perusteellisesti. Matka siihen, miten asiantuntijat valmisteltaisiin työkalun käyttöönottoon oli konsernille tuntematon. Tämän haasteen Taskmillin Agile Leadership Consultant Tomi Makkonen pyrki ratkomaan. 

Ketterä muutos pilkottiin pieniksi ja helposti omaksuttaviksi paloiksi. Ensin lähdettiin liikkeelle itse työkalun käyttöönotosta. Tässä vaiheessa varmistettiin, että työkalun hyödyt oli jokaiselle asiantuntijalle selvät. Seuraavaksi siirryttiin työskentely- ja ajattelutapojen analysointiin. Jokaista osa-aluetta varten suunniteltiin ja aikataulutettiin info-tilaisuuksia, yleisiä koulutuksia sekä käytännön testausta, jotta kaikki GroupM:n asiantuntijat olisivat mukana muutoksen jokaisessa vaiheessa. Erityisen tärkeää oli aloittaa tiedonkeruu ja testaaminen mahdollisimman aikaisin, jotta haasteet tunnistettaisiin heti ja niitä voitaisiin lähteä ratkomaan. Siksi asiantuntijallemme Tomille oli erityisen tärkeää päästä tekemään töitä hands-on! 

“Minun tehtäväni on ollut tehostaa hankkeeseen käytettyä aikaa ja tukea muutostiimiä heidän työssään. Kun tiimin jäsenet tekevät kehitystyötä muun työn ohessa, on erityisen tärkeää saada kehitykseen käytetystä ajasta kaikki irti”, Tomi kertoo. Tavoitetta ryhdyttiin edistämään ketterälle kehitykselle ominaisilla palautesykleillä, kahdeksan viikon jaksoilla sekä viikottaisilla status-tapaamisilla.

“Välillä unohtaa, että Tomi on konsultti eikä osa omaa organisaatiota. Tomi tietää, missä mennään myös muiden kehitysprojektien osalta, enkä itse tiedä, mitä asioista olisi tullut ilman Tomin apua”, GroupM:ään kuuluvan Wavemakerin COO Niina Alakoski hehkuttaa.  

Ketteryyden ammattilaisena Tomi on pystynyt auttamaan ja tukemaan GroupM:n asiantuntijoita myös laajemmin. Vastaavia käyttöönottoprojekteja on käynnissä myös muissa Pohjoismaissa, ja Tomi on tunnistanut tärkeitä oppeja ja kehityskohtia, joita on voinut jakaa yli maarajojen. Samalla Tomi on toiminut projektin edustajana muiden pohjoismaiden suuntaan ja kirkastanut kokonaiskuvaa. “Tomi on ollut kultaakin arvokkaampi sekä asiantuntijuuden että projektinhallinnan osalta. Asiat edistyvät itsenäisesti, ja on ollut mahtavaa oppia ketterää työskentelymallia käytännön kautta”, Niina Alakoski lopettaa.

Suosittelija:

Tomi on ollut kultaakin arvokkaampi sekä asiantuntijuuden että projektinhallinnan osalta. Asiat edistyvät itsenäisesti, ja on ollut mahtavaa oppia ketterää työskentelymallia käytännön kautta.

Niina Alakoski, Wavemakerin COO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taskmill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: GroupM
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant, elina.kervinen@taskmill.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Taskmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taskmill - Muita referenssejä

Taskmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia