Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Logset Oy siirtyi myös käyttämään TransCloud käännös-ja lokalisointialustaamme

ReferenssiLogset Oy on suomalainen metsäkonevalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Vaasan lähellä Koivulahdessa. Yritys on perustettu vuonna 1992.
Logset-koneiden valikoimaan kuuluu kuusi kuormatraktorimallia, kahdeksan harvesteria ja seitsemän erilaista hakkuulaitetta. Logsetin jälleenmyyntiverkosto kattaa 20 maata, ja tällä hetkellä Logset-koneita on käytössä jo yli 25 maassa maailmalla.
Jälkimarkkinointipalveluina Logset tarjoaa huoltopalveluiden ja varaosamyynnin lisäksi käyttökoulutusta sekä muut tarvittavat asiakastukipalvelut.

www.logset.fi

Logset Oy on käyttänyt käännös-ja lokalisointipalvelujamme menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Yritys on ollut myös aikaisemman EasyProject platformimme käyttäjä, jonka ansiosta käännöskustannukset ovat olleet valmistavalle yritykselle erityisen edullisia. Nyt Digitalisoimme Logset Oy;n palvelut uudella platformilla:

TransCloud on reaaliaikainen platformi, jossa on 6 asiakaskohtaista SaaS – sovellusta käännöspalveluiden lokalisointiin ja prosessointiin. TransCloud’in avulla käännöspalvelujen organisointi tapahtuu helposti pilvessä käyttäjätilien kautta, ja jopa mobiilisti. Yhdessä nämä sovellukset muodostavat kattavan palvelun globaalisti toimiville yrityksille.

SmartProject, käännösprojektien luominen, kohdekielien valinta, tarjous, tilaus ja toimitukset sekä historiatiedot toimitetuista projekteista. Printtaa ulos analyysi käännösmuistien kieliparikohtaisista kattavuuksista ja tiedät enemmän lokalisointitasostasi tuotteiden ja kieliparien välillä.
SmartTerms, tekniset termit teknisille ihmisille ja firmoille. Valitse proaktiivisesti oikeat termit. Kommentoi tai lisää kuva selventämään komponenttia tai tuotteen erityispiirrettä.
SmartMT, paranna ja tehosta yrityksesi huoltopalveluita sekä jälkimarkkinointia. Saat oman käännösdatan käyttöösi yhdistettynä Big Dataan ja voit kommunikoida loppukäyttäjän kanssa hänen äidinkielellään tuotteesi tai palvelusi toiminnasta asiakasympäristössä. SmartMT poistaa kommunikaatiovajeen ja voit luoda väylän ihmisten ja koneiden välille Teollisessa Internetissä(IoT).
SmartArchive, voit tallentaa suurimmat tiedostot pilveen ja vältyt samojen aineistojen monilta latauksilta. Pyydät vain arkistossa olevan tiedoston käännöstyön haluamallesi kielelle ja helpotat työtäsi.
SmartTransfer, voit lähettää ja vastaanottaa suuria tiedostoja ekstra suurella nopeudella. Saat linkin, josta automaattisesti lataus tapahtuu haluamaasi paikkaan. Voit myös jälleenlähettää tiedostolinkin asiakkaallesi tai kollegallesi ja käyttää sitä jakoalustana.
SmartTicket, -viestintätoiminnolla voit informoida tiimiämme löytämästäsi muutostarpeesta ja viestisi ei jää sähköpostien varaan. Liikennevaloilla; 'punainen, keltainen ja vihreä' välittävät muutostarpeen ja sen tilan reaaliaikaisesti.

TEKNOLOGISET RATKAISUT – KANSAINVÄLINEN LOKALISOINTIOSAAMINEN – DIGITAALINEN YMPÄRISTÖ - TIIMITYÖ - TRANSFORMAATIO – PARHAAT KÄYTÄNTEET

Suosittelija:

"Voit laittaa meidät TransCloud reffiksi"

Sami Hakala Development Manager, B.Sc

Pinterest
Referenssin infoboxi
The Local Word S.r.l. logo

Tiedot

Tilaaja: Logset Oy
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Reijo Tevajärvi Markkinointijohtaja

Lisätietoja

Yritysprofiili The Local Word S.r.l. kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

käännöstyö
IoT
dokumenttienhallinta
applikaatiot

Siirry yrityksen profiiliin The Local Word S.r.l. kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

The Local Word S.r.l. - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

The Local Word S.r.l. - Muita referenssejä

The Local Word S.r.l. - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia