Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KESLA Oyj siirtyi käyttämän käännöspalvelujamme ja TransCloud lokalisointialustaamme

ReferenssiKesla on aidosti suomalainen metsäteknologian moniosaaja. Jo yli 50 vuoden ajan sillä on ollut vahva ote puunkorjuun koko tuotantoketjuun, kannolta tehtaalle. KESLA–tuotteet suunnitellaan palvelemaan asiakkaiden tarpeita vuodesta toiseen, vaativissakin olosuhteissa.
Keslan toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen sekä pitkäjänteiseen yhteistyöhön yhteistyökumppaniemme kanssa. KESLA – tuotteet tunnetaan markkinoilla niiden käytettävyydestä, tuottavuudesta, kestävyydestä sekä hyvästä jälleenmyyntiarvosta. Kattavan myynti- ja huoltokanaviemme kautta palvelemme asiakkaitamme kotimaassa ja viennissä kellon ympäri. Tärkeän kotimarkkinan ohella liiketoiminnastamme muodostuu jo yli 70 % viennistä, yli 35 maahan.

KESLA Oyj lyhyesti
• Perustettu vuonna 1960 Rantasalmelle, perustaja pienviljelijä Antti Kärkkäinen
• Liikevaihto vuonna 2015: 40,1 M€
• Työntekijöitä: 275 henkeä
• Tytäryhtiöt: MFG Components Oy ja Kesla GmbH
• Päätoimipaikka: Joensuu
• Muut toimipaikat: Kesälahti, Tohmajärvi, Ilomantsi ja Sinzheim (Saksa)
• Perheyhtiö jonka A-osakkeet noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.


TransCloud on reaaliaikainen platformi, jossa on 6 asiakaskohtaista SaaS – sovellusta käännöspalveluiden lokalisointiin ja prosessointiin. TransCloud’in avulla käännöspalvelujen organisointi tapahtuu helposti pilvessä käyttäjätilien kautta, ja jopa mobiilisti. Yhdessä nämä sovellukset muodostavat kattavan palvelun globaalisti toimiville yrityksille.
SmartProject, käännösprojektien luominen, kohdekielien valinta, tarjous, tilaus ja toimitukset sekä historiatiedot toimitetuista projekteista. Printtaa ulos analyysi käännösmuistien kieliparikohtaisista kattavuuksista ja tiedät enemmän lokalisointitasostasi tuotteiden ja kieliparien välillä.
SmartTerms, tekniset termit teknisille ihmisille ja firmoille. Valitse proaktiivisesti oikeat termit. Kommentoi tai lisää kuva selventämään komponenttia tai tuotteen erityispiirrettä.
SmartMT, paranna ja tehosta yrityksesi huoltopalveluita sekä jälkimarkkinointia. Saat oman käännösdatan käyttöösi yhdistettynä Big Dataan ja voit kommunikoida loppukäyttäjän kanssa hänen äidinkielellään tuotteesi tai palvelusi toiminnasta asiakasympäristössä. SmartMT poistaa kommunikaatiovajeen ja voit luoda väylän ihmisten ja koneiden välille Teollisessa Internetissä(IoT).
SmartArchive, voit tallentaa suurimmat tiedostot pilveen ja vältyt samojen aineistojen monilta latauksilta. Pyydät vain arkistossa olevan tiedoston käännöstyön haluamallesi kielelle ja helpotat työtäsi.
SmartTransfer, voit lähettää ja vastaanottaa suuria tiedostoja ekstra suurella nopeudella. Saat linkin, josta automaattisesti lataus tapahtuu haluamaasi paikkaan. Voit myös jälleenlähettää tiedostolinkin asiakkaallesi tai kollegallesi ja käyttää sitä jakoalustana.
SmartTicket, -viestintätoiminnolla voit informoida tiimiämme löytämästäsi muutostarpeesta ja viestisi ei jää sähköpostien varaan. Liikennevaloilla; 'punainen, keltainen ja vihreä' välittävät muutostarpeen ja sen tilan reaaliaikaisesti.

TEKNOLOGISET RATKAISUT – KANSAINVÄLINEN LOKALISOINTIOSAAMINEN – DIGITAALINEN YMPÄRISTÖ - TIIMITYÖ - TRANSFORMAATIO – PARHAAT KÄYTÄNTEET

Suosittelija:

"TransCloud'in SmartTerms sovelluksella, voimme tarkastella tuotteittemme nimikkeistöä, validoida tai poistaa päällekkäisiä tuotenimikkeitä ja sen jälkeen viedä ne PDM -järjestelmäämme. Kun kääntäjät näkevät kuvan komponentista tai tuotteesta on se varmaankin hyvä apu ymmärtää tuoterakennetta. SmartTerms sovellus on meillä myös sisäisessä käytössä"

Dokumentointiosaston kommentti

Pinterest
Referenssin infoboxi
The Local Word S.r.l. logo

Tiedot

Tilaaja: KESLA Oyj
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili The Local Word S.r.l. kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

käännös
lokalisointi
digitalisointi

Siirry yrityksen profiiliin The Local Word S.r.l. kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

The Local Word S.r.l. - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

The Local Word S.r.l. - Muita referenssejä

The Local Word S.r.l. - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia