Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lappeenrannan museoiden kokoelmanhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Lappeenrannan kaupunki : Lappeenrannan museoiden kokoelmanhallintajärjestelmä


Hankinnan kohteena on Lappeenrannan museoiden yhteinen kokoelmanhallintajärjestelmä ja sen käyttöönottoprojektin yhteydessä toteutettava aineistojen migraatio, joista Lappeenrannan museot (tarjouspyyntöasiakirjoissa Tilaaja/hankintayksikkö) pyytää tarjouksia. Tarjouksia pyydetään kokonaisuudesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankintayksikkö on esittänyt asiakirjoissa alustavat arviot mm. käyttäjämääristä, mutta hankintayksikkö ei hankinnassa sitoudu määräostovelvoitteisiin. Tavoitteena on, että sopimuskausi alkaa 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2024. Lisäksi hankintayksikkö varaa itselleen mahdollisuuden halutessaan jatkaa sopimusta toistaiseksi voimassa olevana alkuperäisen sopimuskauden jälkeen. Optiomahdollisuuden käytöstä hankintayksikkö päättää varsinaisen sopimuskauden lopulla. Tarjouksia pyydetään optiona myös Imatran museoiden kokoelmanhallintajärjestelmästä ja sen käyttöönottoprojektin yhteydessä toteutettavasta aineistojen migraatiosta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia